Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Hotel Osijek: Okrugli stol "Zaštita na radu"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.05.2019. 9:52 
Naslov:  Hotel Osijek: Okrugli stol "Zaštita na radu"
24.05.2019. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Okrugli stol "Zaštita na radu" održat će se u petak, 24. svibnja 2019. s početkom u 10 sati, u hotelu Osijek, dvorana Lipa, I.kat, Šamačka ulica 4, Osijek

Okrugli stol završni je dio projekta „Zaštita na radu-prilika i izazov“ koji je u 100%- tnom iznosu financiran iz sredstva EU fondova.

U radu Okruglog stola će uz moderatore i dionike panela, sudjelovati i predstavnici Nezavisnog sindikata radnika u proizvodnji hrane i pića (nositelji Projekta), te predstavnici HUP-a (partneri projekta).

Okrugli stol sastojati će se od 4 teme: Rezultati istraživanja kvalitete socijalnog dijaloga u provedbi zdravlja i sigurnosti na radu, Odbor zaštite na radu, Stanje zaštite na radu u RH i Slavoniji i Baranji, te Međunarodni i nacionalni socijalni dijalog u području zaštite zdravlja i sigurnosti na radu.

Panelisti Okruglog stola biti će stručnjaci sa područja zaštite na radu sa dugogodišnjim radnim iskustvom: Zlatko Haramustek, Ana Šijatović, Cvetan Kovač, Dejan Erceg, Marko Brekalo, Marko Palada, Siniša Vinković, Krunoslav Kovačević, Dijana Fazlić, Đurđica Kovačević, Jere Gašperov, Admira Ribičić te Marinko Učur.

Moderatori Okruglog stola: Ana Šijatović (Europsko društvo inženjera sigurnosti) i Cvetan Kovač (Europsko društvo inženjera sigurnosti)


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: