Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HGK: Mala škola poduzetništva za žene Osijek

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.05.2019. 12:41 
Naslov:  HGK: Mala škola poduzetništva za žene Osijek
Od 11.06.2019. 16:00 do 12.06.2019. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Mala škola poduzetništva za žene okupila 90-tak poduzetnica s područja županije


Međunarodna mreža poslovnih žena u suradnji sa Županijskom komorom Osijek, tvrtkom PResent Communications d.o.o. i TIKA - turska agencija za kooperaciju i suradnju, organizira Malu školu poduzetništva za žene, koja će se održati 11. i 12. lipnja 2019., u 10 sati, u Županijskoj komori Osijek, na adresi Europske avenije 13.

Hrvatska gospodarska komora dugi se niz godina različitim oblicima edukacije zalaže za stvaranje pozitivnog okruženja u kojemu poduzetnice mogu realizirati svoje ciljeve i ideje te unaprijediti položaj u društvu i obitelji.

Cilj je Male škole poduzetništva za žene motiviranje sadašnjih i budućih poduzetnica, a osmišljena je kako bi poduzetnicama omogućila nova znanja i vještine u stvaranju vlastitog poduzeća.

Predavačice su u poduzetništvu već dulji niz godina pa iz svog iskustva mogu odgovarati na pitanja i dati odgovore isplati li se upuštati u poduzetništvo i zašto. One su ujedno i članice Međunarodne mreže poslovnih žena te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva.

Kako napraviti svoj WOW posao, po čemu se razlikujem od drugih na tržištu, otkuda krenuti, kako predstaviti sebe i svoje poduzeće na internetu - pitanja su na koje ćete dobiti odgovore, uz primjere iz prakse i panel-raspravu predavača i gošća poduzetnica.

Pozivamo poduzetnice i one koje to žele postati da nam se pridruže. Sudjelovanje na radionicama je besplatno, ali molimo da svoje mjesto osigurate online prijavom u nastavku ovog teksta. Rok za prijavu je 7. lipnja. Program radionica u pratećim je dokumentima.

Nakon održanih dvodnevnih radionica polaznicama će biti podijeljene diplome.

Sve dodatne informacije možete dobiti u Odjelu za poduzetništvo ŽK Osijek od Ines Balog, tel.: 031/223 819, e-adresa: ibalog[at]hgk[dot]hr

Prijave: [email protected]


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: