Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Antunovac: Radionica "Mogućnosti financiranja MSP-ova" @ Poduzetnički inkubator i akcelerator

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.05.2019. 12:02 
Naslov:  Antunovac: Radionica "Mogućnosti financiranja MSP-ova" @ Poduzetnički inkubator i akcelera
05.06.2019. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U srijedu, 5. lipnja 2019. godine Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac-RODA d.o.o. za gospodarski i ruralni razvoj i poticanje poduzetništva održat će info radionicu pod nazivom „Mogućnosti financiranja MSP-ova".

Radionica će se održati u Antunovcu u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru , na adresi Gospodarska zona 23, s početkom u 10.00 sati.

Sudjelovanje na radionici je besplatno.

Cilj info radionice je pripremiti i informirati poduzetnike o formiranju svoje poslovne ideje u realne okvire, jasno sagledavanje poslovne prilike, te usmjeravanje i vođenje poslovnih aktivnosti ali i pomaže poduzetnicima u privlačenju potencijalnih poslovnih partnera bržom i jednostavnijom komunikacijom s okruženjem, financijskim i državnim institucijama. Uz brojne teme na radionici jedna od zanimljivijih je svakako edukacija o aditivnim tehnologijama i Predstavljanje korištenja 3D printera.

Direktorica Agencije za održivi razvoj Općine Antunovac-RODA d.o.o. Nataša Tramišak, mag.iur. predstavit će polaznicima info radionice projekt „Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac KK.03.1.2.01.0012“.

Projekt Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac KK.03.1.2.01.0012 sufinanciran je bespovratnim sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj, kroz Operativni program konkurentnost i kohezija, ukupne vrijednosti 21.402.869,68 kuna od čega odobrena bespovratna sredstva iznose 19.696.613,57 kuna. Projekt traje od 07.08.2017. do 07.08.2019. godine.

Nositelj projekta je Općina Antunovac, partner Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac-RODA d.o.o. za gospodarski i ruralni razvoj i poticanje poduzetništva sa šest suradničkih organizacija.

Projekt će nastojati povezati usluge poduzetničke infrastrukture i poduzetničkih potpornih institucija kako bi pomogli poduzetnicima i poduzetnicama u pripremi i razvoju projekata te prijavi na natječaj Europske unije, Ministarstva gospodarstva i svih ostalih nadležnih Ministarstava i tijela koja raspisuju takve natječaje kako bi lakše došli do sredstava i u konačnici potaknuli razvoj poduzetništva na području Osječko–baranjske županije.

Pozivaju sve zainteresirane poduzetnike/ce da se prijave na info radionicu „Mogućnosti financiranja MSP-ova“ na mail: info[at]roda-antunovac[dot]hr , najkasnije do 03. lipnja 2019.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: