Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Studio Eccentric: Radionica "Prehrana kod specifičnih bolesti (dijabetes, visoki krvni tlak, gastritis, povišen kolesterol…)" [nagradna igra je završena]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65686
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.05.2019. 11:27 
Naslov:  Studio Eccentric: Radionica "Prehrana kod specifičnih bolesti (dijabetes, visoki krvni tlak, ga
25.05.2019. 9:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ove subote, 25. svibnja 2019. imate priliku doći na predavanje s nazivom: Prehrana kod specifičnih bolesti (dijabetes, visoki krvni tlak, gastritis, povišen kolesterol…), koja se održava u organizaciji studija Eccentric. Početak je u 9:00 sati.

Predavanje je usmjereno na pitanja: Zašto je sadašnji moderni način života (npr. deficitarna prehrana) vodilja razvoja nekih specifičnih bolesti? Kako funkcionirati te kako voditi brigu o prehrani (kao cjelini) i načinu života u stanju određene bolesti? Je li moguće postići homeostazu življenja između pojedinca i njegove bolesti?

Također dosadašnjim predavanjima naglašavali smo principe pravilne prehrane i načina života kao važnog elementa za zdravlje pojedinca. Dodatak na to biti će upoznavanje s pojmom „dijetoterapija“. Na koji način stvoriti krug profesionalnih ljudi (profesionalnih informacija i savjeta) koji će biti važna stavka u prevenciji i liječenju vaše bolesti?

Dobit ćete detaljne smjernice (znanstveno utemeljene) kako se hraniti, kuhati, organizirati, kupovati, družiti, kretati te postići osjećaj samopoštovanja u stanju određene bolesti (visok krvni tlak, povišeni kolesterol, dijabetes, karcinom debelog crijeva, gastritis…)? Koje navike nisu povoljne za vaše stanje bolesti te kako ih modificirati sa osmijehom na licu.

Nedostaju vam recepti za obrok prije posla ili pak za ugodan san, a da pogoduju vašem zdravstvenom stanju?

Dođi! Brini o sebi! Odnesi znanje i dijeli ga s bližnjima.

Ovo predavanje će voditi Ivana Sović, mag.nutr. iz NUTRIKE, obrta za nutricionističko savjetovanje, a održat će se u studiju Eccentric.

Cijena jedne radionice:
- rana prijava (do srijede): 50 kn za članove i 80 kn za ne članove
- prijava (od četvrtka): 70 kn za članove i 100 kn za ne članove

Za dodatne informacije javite se na FB poruke, kontakt[at]eccentric[dot]hr ili telefon Marija 092 3280802



U nagradnoj igri na portalu Osijek031.com, možete osvojiti besplatnu kotizaciju za predavanje "Prehrana kod specifičnih bolesti (dijabetes, visoki krvni tlak, gastritis, povišen kolesterol…)". Nagradnu igru možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Nagradna igra je završena, a sretna dobitnica je: Lidija Leuštek


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: