Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



FFOS: Tradicionalna FFOS-ova biciklijada [2019.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.05.2019. 9:23 
Naslov:  FFOS: Tradicionalna FFOS-ova biciklijada [2019.]
24.05.2019. 12:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U petak, 24. svibnja 2019., održat će se tradicionalna FFOS-ova biciklijada koja se ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom I ja želim čitati. Organizator biciklijade je Filozofski fakultet Osijek u suradnji s Klubom studenata informacijskih znanosti Libros, Centrom za kulturu Čepin - Knjižnica, Gradskom i sveučilišnom knjižnicom Osijek, Društvom knjižničara Slavonije, Baranje i Srijema, te osječkim ogrankom Hrvatskoga čitateljskog društva.

Okupljanje sudionika, uz kratak popratni program, počinje u 9:30 sati u dvorištu Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek. Polazak je planiran za 10 sati, a povratak je predviđen oko 12.30. U okviru biciklijade predviđen je kraći program i obilazak novouređene čepinske narodne knjižnice.

Sudjelovanje na biciklijadi potrebno je prijaviti na e-mail bibliocikliranjeos[at]gmail[dot]com. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, te dob sudionika. Za one sudionike koji nemaju vlastiti bicikl osiguran je određeni broj besplatnih bicikala (obvezno u prijavi navesti da je potreban bicikl). Za sudionike mlađe od 16 godina obvezno je nošenje zaštitne kacige.

U slučaju lošeg vremena, biciklijada se odgađa!


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: