Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Krešimir Bubalo iz Peveca proglašen najboljim financijskim direktorom godine

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.05.2019. 10:26 
Naslov:  Krešimir Bubalo iz Peveca proglašen najboljim financijskim direktorom godine
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Krešimir Bubalo, član uprave Peveca i bivši gradonačelnik Osijeka, proglašen je financijskim direktorom godine u Hrvatskoj za 2018. godinu na četvrtoj dodjeli ove nagrade u organizaciji konzultantsko-revizorske tvrtke Deloitte.

Nagradu je Bubalu dodijelio Bernard Jakelić, zamjenik glavnog direktora Hrvatske udruge poslodavaca i predsjednik neovisne komisije koja je odabrala financijskog direktora godine, u sklopu Konferencije CFO 2019. – Leading Finance to the Future na kojoj se okupilo više od 100 osoba iz poslovnog svijeta.

Bubalo je proglašen financijskim direktorom u konkurenciji 17 kandidata. Pojašnjavajući izbor, Jakelić je izjavio kako je stučna komisija imala težak zadatak, ali i da su bili strogi, pravedni te da su se vodili egzaktnim brojkama i rezultatima.

Ovo je veliko postignuće i za mene osobno i za Pevec. U poslovanju se svaki dan suočavamo s nekim rizicima, prije nekoliko godina identificirali smo ih 300 unutar kompanije i sve smo ih uspjeli prevenirati. Pevec je povećao prihode, kao i dobit, u posljednje tri godine, a povećali smo i plaće jer nam je jako bitno zadovoljstvo zaposlenika. Nadam se da to može biti poticaj i drugim tvrtkama da dižu plaće, ali i državi da smanji davanja. Mi smo vodili jednu konzervativnu računovodstvenu politiku i tako ćemo nastaviti i dalje“, izjavio je Bubalo primajući prestižnu nagradu.

U ime organizatora okupljene je pozdravila Marina Tonžetić, partnerica u Deloitteu Hrvatska i voditeljica CFO inicijative, koja je u pozdravnom govoru istaknula značajnu ulogu financijskih direktora u uvjetima nestabilnog i promjenjivog okruženja. Također se osvrnula na izazove s kojima se susreću financijski direktori – od digitalnih promjena do vodstva i sve veće važnosti funkcije financija.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Daniel Antunović/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
akoide
Offline
Ukupno postova: 840
Spol: Muško Muško
Post Postano: 19.05.2019. 21:25 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Sjećam se kad su Agrokorovi menadžeri uredno dobivali nagrade za menadžere godine netom prije sloma. Na ovakve nagrade treba uvijek gledati sa oprezom.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
modri
Offline
Ukupno postova: 127
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.05.2019. 10:59 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

zašto ništa ne pišete o Hodu za Život koji je u subotu održan u Osijeku prvi put a da je bila gay parada pisali bi o tome.sramota

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: