Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Međunarodni dan kulturne raznolikosti 2019. [program]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65776
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.05.2019. 10:39 
Naslov:  Međunarodni dan kulturne raznolikosti 2019. [program]
26.05.2019. 14:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga KultAkt u suradnji sa studentskim udrugama IAESTE, ESN i AIESEC te Savezom udruga Šibica (PLANTaža, Slama, ReArt i Plesni studio Shine) organizira Dan kulturne raznolikosti 26. svibnja 2019. u Perivoju kralja Tomislava (Drven park) povodom obilježavanja Međunarodnog dana kulturne raznolikosti.

Cilj održavanja Međunarodnog dana kulturne raznolikosti je razvoj poštovanja, promicanje i edukacija o različitim kulturama te osvještavanje građana na prisutnost raznolikosti unutar lokalne zajednice i bogatstva koje ono donosi. Također, ovim se projektom žele popularizirati osječki parkovi te promicati grad Osijek kao poželjnu destinaciju studiranja i studentskih praksi.

Program:

14:00 – Početak piknika
15:00 – Mali nogomet
16:00 – Graničar
17:00 – Potraga za blagom

Sve posjetitelje očekuje druženje u prirodnom ambijentu, upoznavanje sa studentima iz drugih zemalja i s njihovim kulturama te niz timskih i društvenih igara. Piknik je prikladan za sve uzraste, kao i aktivnosti koje će se održavati tijekom dana, a samo trebate ponijeti dobru volju i dekicu ako niste sportski tip i radije bi sjedili u hladu u opuštenoj atmosferi.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: