Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Održana uvodna konferencija projekta "Tumač / prevoditelj za osobe oštećena sluha OBŽ"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.05.2019. 11:12 
Naslov:  Održana uvodna konferencija projekta "Tumač / prevoditelj za osobe oštećena sluha OBŽ"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječki športski savez gluhih, u petak je održao uvodnu konferenciju projekta „Tumač / prevoditelj za osobe oštećena sluha OBŽ“, UP.02.2.2.09.0008. Konferencija je održana u prostoru Saveza u Osijeku. Na konferenciji su sudjelovali predstavnici javnih institucija (CZSS, Grad Osijek, Županija Osječko-baranjska, HZZ, itd.), predstavnici suradničkih organizacija civilnog društva i medijskih kuća, te korisnici kojima su predstavljene sve pojedinosti i prednosti ovoga projekta.

Predstavili su ih Ljiljana Brkić, predsjednica Osječkog športskog saveza gluhih; Josip Brozović kao vanjski upravitelj projekta, Dragana Panić, koordinatorica projekta, te Nikolina Jureković, voditeljica promocije projekta.

„Tumač / prevoditelj za osobe oštećena sluha OBŽ“, UP.02.2.2.09.0008, je projekt odobren kroz natječaj Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom – faza II. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa: Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., u iznosu od 704.512,00 kuna sa stopostotnim financiranjem iz EU sredstava.

Cilj projekta je osigurati komunikacijskog posrednika za 15 gluhih osoba na području Osječko-baranjske županije kako bi došlo do veće socijalne uključenosti i podizanja kvalitete života osoba oštećena sluha, a samim time i do njihove veće aktivacije u društvenim i športskim aktivnostima.

Smatramo da će predloženi projekt u velikoj mjeri pridonijeti borbi protiv socijalne isključenosti osoba oštećena sluha na našem području i poslužiti kao primjer kako prilagoditi i razvijati socijalne usluga prema specifičnim potrebama osoba s invaliditetom.

Sigurni smo kako ćemo ovim projektom podići kvalitetu života osoba s oštećenim sluhom na području naše županije i kako će se provedba ovog projekta pokazati uspješnom i korisnom!





Tekst i foto: Osječki športski savez klubova OŠSG

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: