Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječki karate klubovi izvrsni na karate turniru "Đurđevac Open 2019."

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.05.2019. 14:01 
Naslov:  Osječki karate klubovi izvrsni na karate turniru "Đurđevac Open 2019."
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U dvorani Strukovne škole Đurđevac jučer je održan deseti po redu međunarodni karate turnir „Đurđevac Open 2019", koji je ove godine okupio više od 300 natjecatelja među kojima su bili i osječki karate klubovi.

Karate klub Esseker:
Najuspješniji nastup su imale učenice ekipno koje su u svojoj kategoriji kata timova u sastavu Dora Andrić, Mia Štefančić i Lara Gudelj) osvojile 2. mjesto.

Pojedinačno je nastupila Lara Gudelj ali nije uspjela doći do medalje. U borbama je nastupio samo Marino Đukić koji je u kategoriji učenika do 34 kg osvojio 3. mjesto.




Karate Akademija Osijek:
Karate Akademija Osijek nastupila je sa 7 svojih natjecatelja i osvojila 7 medalja.
Medalje za Akademiju osvojili su:

Kate
Gabrijel Nemet cicibani kate open 1.mjesto i mlađi učenici open 3.mjesto

Borbe
Domagoj Matković seniori open 2.mjesto
Patrik Ifko seniori open 3.mjesto
Matej Potkovac ml.kadeti -52 kg 3.mjesto
Karla Karačić ml.kadetkinje +55kg 3.mjesto i kadetkinje +55kg 3.mjesto

U repasažnim borbama za 3.mjesta korak do medalje ovaj put ostali su u katama Dora Potkovac učenice open, Ivan Stranjak borbe mlađi kadeti-48 kg , u juniorskoj kategoriji do 68 kg Patrik Ifko i Domagoj Matković te zauzeli 5.mjesta .

Ekipu Karate Akademije Osijek vodili su mladi treneri Domagoj Matković i Patrik Ifko koji su pokazali da u budućnosti trenerskog kadra u Karate Akademiji Osijek neće nedostajati za rad s mlađim uzrastima. Suci na natjecanju bili su Tomislav Franjić republički sudac i Goran Mesić republički sudac.






Karate klub Hrvatski sokol:
zavidnoj kata konkurenciji naši mladi natjecatelji osvojili su ukupno 7 odličja - 3 zlatna, 3 srebrna i 1 brončano. KATIA ŠEGAVČIĆ - 1 zlatno i 1 srebrno odličje, FRAN SELIGMAN - 1 zlatno i 1 srebrno odličje, EMA ALŠIĆ - 1 zlatno i 1 brončano odličje, SARA BANJEGLAV - 1 srebrno odličje. Medalje i plasmani u ovoj zadnjoj provjeri do prvenstva Hrvatske (25.5.2019.) nisu bili u prvom planu za trenera Biondića, ali zato prikazana mentalna i tjelesna forma jest. S optimizmom dočekujemo Prvenstvo Hrvatske i odmah iza njega Prvenstvo Balkana (30.5. -2.6.2019.) za Katiu Šegavčić i Frana Seligmana. Čestitke našim mladim katašima i njihovim roditeljima na suradnji.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Karate klub Esseker, Karata Akademija Osijek, Karate klub Hrvatski sokol

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: