Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ekonomski fakultet Osijek: Financijsko opismenjavanje srednjoškolaca Slavonije i Branje

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.05.2019. 10:43 
Naslov:  Ekonomski fakultet Osijek: Financijsko opismenjavanje srednjoškolaca Slavonije i Branje
17.05.2019. 13:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Studentska udruga Financijski impuls, koja djeluje pri Ekonomskom fakultetu u Osijeku, već četvrtu godinu zaredom provodi projekt „Financijsko opismenjavanje srednjoškolaca Slavonije i Branje“.

U provedbi projekta sudjelovalo je 16 volontera koji su marljivo održavali predavanja za srednjoškolce i prenosili im svoja znanja. Volonteri udruge Financijski impuls do sada su obišli 21 školu u 10 gradova i opismenili oko 2400 učenika. U sklopu navedenog projekta, Udruga organizira završno natjecanje u financijskoj pismenosti srednjoškolaca Slavonije i Baranje koje će se održati u petak, 17. svibnja 2019. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Program završnog natjecanja će započeti u 13:00 sati kada će se održati pozdravni govor srednjoškolcima i ostalim nazočnima. Nakon pozdravnog govora, započet će rješavanje testova koje će trajati 60 minuta, a dok budu čekali rezultate srednjoškolci će imati priliku odslušati predavanje koje su za njih pripremili asistenti s Katedre za financije i računovodstvo. Program natjecanja završit će dodjelom nagrada najuspješnijim srednjoškolcima. Projekt „Financijsko opismenjavanje srednjoškolaca Slavonije i Branje“ i dalje se nastavlja, a pripreme za novu sezonu su u punom jeku.



Tekst: Ana Lebić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: