Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Odbojkašice Petra i Lara predstavljati će Hrvatsku u Austriji na Europskom prvenstvu U18

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.05.2019. 9:33 
Naslov:  Odbojkašice Petra i Lara predstavljati će Hrvatsku u Austriji na Europskom prvenstvu U18
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Odbojka na pijesku. Na kvalifikacijskom turniru na Jarunu Lara Matusina i Petra Dugandžić pobijedile su sve kandidatkinje i u Austriji će predstavljati Hrvatsku na Europskom prvenstvu u kategoriji U18. U finalnoj borbi pobijedile su par iz Čakovca koji je prethodno u polufinalu izbacio drugi osječki par Petru Mrak i Ingu Rukovanjski koje su na ovom natjecanju bile u cilju uigravanja za 1.ligu i pojedinačna prvenstva jer su premlade za ovu starosnu kategoriju. Inga i Petra su još sudjelovale i istom takvom turniru U20 poslijepodne i odigrale i u toj konkurenciji četiri utakmice nakon kojeg se dobio hrvatski predstavnik i u U20. Lunu i Mirnu Bečić iz Splita.

Čepinčanke Lara i Petra inače su članice kluba KOP Retfala, te u dvoranskoj odbojci OK Ferivi Višnjevac, dok su Inga Rukovanjski i Petra Mrak članice AOK Osijeka u dvoranskoj odbojci.



Inače i ova dva kvalifikacijska turnira u pojedinačnim kategorijama, kao i iduće subote seniorske kvalifikacije za Interkontinentalni kup, su svojevrsno otvaranje sezone za igračice KOP Retfala koje za manje od mjesec dana očekuje početak 1.lige, te pojedinačna i klupska prvenstva Hrvatske.

- Znali smo da su Lara i Petra najbolje i da imaju velike šanse da budu reprezentativke u ovom sportu i jako nas je veselilo kada su se kandidirale za ovo natjecanje. Iskoristili smo situaciju i na svojevrsno školovanje sa starijim kolegicama i naš mlađe kadetski par Rukovanjski/Mrak poslale na ovaj turnir koji se odigravao na terenima zagrebačko ŠRC Jarun a ispale su u polufinalu. Inga i Petra su odigrale pet teških utakmica u pet sati igranja na jarunskom pijesku. One su pak igrale i u konkurenciji U20, rekao je Damir Rukovanjski, trener KOP Retfala ne skrivajući zadovoljstvo dobrom formom igračica na prvim utakmicama u novoj sezoni.





Tekst i foto: KRG Osijek - AOK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: