Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Jedan zabavan dječji vikend u Portanovi je pred nama

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.05.2019. 12:15 
Naslov:  Jedan zabavan dječji vikend u Portanovi je pred nama
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Radionica robotike i sportski interaktivni igrokaz za najmlađe ovaj, a koncert Mie Dimšić već sljedeći vikend.

RoboCode je projekt koji je namijenjen djeci osnovnih škola te ima za cilj promovirati i implementirati programiranje u osnovne škole. Radionice se održavaju tako da učenici stvaraju interakciju s robotom i time staraju programe pomoću kojih se vizualiziraju radnje robot.

A sve će to moći vidjeti, doživjeti i sami isprobati i posjetitelji u Portanovi u subotu, 11. svibnja 2019., od 16 do 19 sati. Radionica robotike za djecu održat će se na 1. katu Portanove ispred Müllera.



Nastavkom suradnje s Gimnastičkim društvom Osijek-Žito, a u okviru najave 11. izdanja DOBRO World Cupa Osijek, koji će se ove godine održati 25. i 26. svibnja 2019., u dvorani Gradski vrt, u Portanovu stiže nastavak zanimljivog interaktivnog igrokaza o mišiću Miši i njegovom prijatelju Gymiju, maskoti Svjetskog gimnastičkog kupa.

Mišo je godinu dana stariji. Trenira gimnastiku, sudjeluje na natjecanjima na kojima nekada bude uspješan, a nekada baš i ne. Na kraju predstave najmlađi će s najdražom Mišinom trenericom odraditi i kratak trening, a za sve male gimnastičare, organizatori pripremaju i nekoliko iznenađenja.

Igrokaz Mišić Mišo i prijatelj Gymi održat će se u nedjelju, 12. svibnja 2019., s početkom u 11.00 sati na 1. katu Portanove ispred Müllera.



A budući da je i sama Mia Dimšić na društvenim mrežama podijelila vijest, dijelimo je i mi – Mia Dimšić i njezina publika konačno će se moći družiti i kod kuće, na koncertu u Osijeku, u Portanovi, 18. svibnja!



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: