Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Trg Ante Starčevića: "Week of Action - Okončajmo doba kaveza" - prikupljanje potpisa

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65649
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.05.2019. 10:40 
Naslov:  Trg Ante Starčevića: "Week of Action - Okončajmo doba kaveza" - prikupljanje potpisa
10.05.2019. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

S današnjim danom, 887 550 europskih državljana/ki dalo je svoj glas za zabranu kaveza u sklopu Europske građanske inicijative Okončajmo doba kaveza / End The Cage Age. U petak, 10. svibnja 2019., od 10 do 19 sati na Trgu Ante Starčevića, u sklopu europskoga Week of Action u mnogim će se europskim gradovima simultano prikupljati potpisi; Udruga Pobjede postavit će štandove i pozivati sugrađanke i sugrađane da daju svoj glas za zabranu kaveza.

Europska građanska inicijativa End The Cage Age, pokrenuta je u rujnu 2018. te u vremenskome periodu od 1 godine ima za cilj prikupiti milijun valjanih potpisa kako bi se obvezalo Europsku komisiju na raspravu o zabrani držanja u kavezima životinje u industriji hrane.

Udruga Pobjede udružila je snage s preko 140 organizacija za zaštitu životinjska i okoliša iz Europske unije kako bi lansirala #EndTheCageAge ECI.

Ovo je presedan u povijesti borbe za životinje: zajednički cilj – oslobođenje iz kaveza – udružio je rekordni broj organizacija diljem Europe, a za inicijativu su zaslužni Compassion in World Farming!

Preko 300 milijuna svinja, kokoši, kunića, patki i prepelica zatočeni su u kavezima diljem Europske unije;
- u Hrvatskoj, na farmama, 73% ptica u industriji jaja, 96% kunića i 42% svinja čitav život provedu zatočeni u kavezima.

Njihova svakodnevica noćna je mora iz koje ima izlaza – potpiši Okončajmo doba kaveza ! Budi na suosjećajnoj strani povijesti!


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: