Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Portastična srijeda - Najbolji dan za shopping je upravo danas

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65437
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.05.2019. 9:30 
Naslov:  Portastična srijeda - Najbolji dan za shopping je upravo danas
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Najbolji shopping u mjesecu je upravo danas. I ova Portastična srijeda donosi odlične popuste i nevjerojatne pogodnosti na svakom koraku.

U dm-u vas očekuje 15%, a u Konzumu 10% popusta za kupovinu iznad 200 kuna. 20% popusta na novu kolekciju očekuje vas u trgovinama Adidas, Ferivi Sport, Nike, ShoeBeDo, Skechers dok vas 30% popusta očekuje u trgovini Woman'secret.

40% popusta ostvarite na drugi jeftiniji artikl u Massu, na Mobia kiosku vas očekuje do 60% popusta na dio asortimana, a u Polleo sportu 30% popusta na sve Fat burner, L-carnitine i CLA proizvode.

U s.Oliveru vas očekuje 15% popusta na novu kolekciju dok u Springfieldu možete iskoristiti čak 30% popusta na sve artikle koji nisu već sniženi.

U Argentumu iskoristite 30% popusta na asortiman srebra i zlata, a u Pink Pandi ostvarite 15% popusta na brandove Revolution, I heart i Revolution Pro – popusti kao stvoreni za Majčin dan!

Sada je idealno vrijeme za kupovinu autosjedalice, tricikla, bicikla ili romobila u Baby Centeru jer samo ove srijede možete iskoristiti popust od 15% upravo na te artikle! U Cicibanu vas očekuje popust od 30% na dio asortimana, dok vas u Froddu očekuje 30% popusta na novu kolekciju dječje odjeće.

Ove srijede iskoristite pogodnosti u GBowlingu i kuglajte uz 50% popusta, a u podzemnoj garaži u Karting klubu Kartos provozajte se uz također 50% niže cijene. Ne zaboravite da je danas i Moja Cinestar srijeda te u kino odite za 22 kune.

Koji vas sve popusti očekuju danas, 8. svibnja u Portanovi potražite na Portanova.hr



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: