Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Vinska mušica Osijek: Vina Papak [svibanj, 2019.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.05.2019. 10:58 
Naslov:  Vinska mušica Osijek: Vina Papak [svibanj, 2019.]
10.05.2019. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Vinskoj mušici su zaljubljeni u vina, ali ima nešto u tom Iloku, na tim brežuljcima da ih vole posjećivati, a i po vama vinoljupke i vinoljupci vide kako volite taj vinorodni kraj pa će ponovno ugostiti Vinariju Papak - i to 10. svibnja 2019. Vinsko druženje otvorit će s vinima iz nove berbe, a vlasnik vinarije i enolog Mladen Papak otkrit će i nekoliko noviteta. degustirat će desetak vina...

Svi koji ste bili prošle godine na degustaciji vina Papak, sjećate se kako je mnogočemu Mladen naučio. Bilo je zanimljivo i poučno, ali i veselo. Tako će biti, sigurni su i ovog petka.

A sada malo o vinariji koja je smještena na obroncima Fruške gore, s pogledom na Dunav i Vojvodinu, u srcu vinograda i na mjestu gdje je nekada bila kuća Mladenova djeda... Vinarija je podignuta 2014. godine, prva samostalna berba bila je baš te godine za koju su vinari rekli da je bila najgora u novijoj povijesti, a Mladen je vino punio u boce s etiketom koja je izazivala prijepore jer je na njoj svinjska nogica - papak - u fraku kako drži čašu vina.... Mladen se našalio etiketom, i izazvao pažnju, podignuo je prašinu, tada prije pet godina, a jednako tako je njegova vrhunska graševina nazivom Radosh izazvala zanimanje vinskih znalaca.

U tih pet godina, Mladen i njegova obitelj, supruga Snježana i djeca, marljivo su radili, gradili vinariju, gradili brend i napravili čudesnu paletu vina. Uz liniju kvalitetnih i vrhunskih vina, tu su pjenušci i predikati. Od prošle berbe, tu su i nove sorte, a sve to će nam predstaviti Mladen u petak.


Za druženje s Mladenom Papkom i degustaciju potrebno je rezervirati mjesto putem inboxa na Facebooku, na broj telefona 0923509939 ili kupnjom degustacijskog bona u iznosu 100 kuna u Vinskoj mušici (Kapucinska 39).

Veselimo se druženju, a o detaljima - točnije vinima - uskoro...


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: