Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



The Kavana Osijek: Google I/O Extended Osijek – Live streaming

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.05.2019. 8:53 
Naslov:  The Kavana Osijek: Google I/O Extended Osijek – Live streaming
07.05.2019. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Za sve Google fanatike Osijek Software City priprema gledanje keynote Google I/O događaja na kojem će se najaviti novi Google projekti, razvoj dosadašnjih proizvoda poput Androida, Google Cloud servisa i slično.

Ako volite proizvode vezane uz jednu od najvećih tvrtki na svijetu, dođite u utorak, 7. svibnja 2019. u 18:00h pogledati događaj pod nazivom Google I/O Extended Osijek. Live streaming će se održati u prostoru The Kavana Osijek.

Pripremaju vam pizze, rundu piva, nagradnu igru, kviz i poklone sponzora. Nagradna igra će se održati prije početka emitiranja keynotea, a ideja je da pogodite što će sve novo Google najaviti. Razmislite o temama jer nikad ne znaju što Google sprema pa pokušajte pogoditi i osvojiti poseban goodie bag. Za kraj su pripremili kviz o poznavanju Googlea i njegovih proizvoda. Naravno, najbolje nagrađuju.

Od srca se zahvaljuju sponzorima koji podržavaju ovaj event, a oni su: COBE Tech, Five, Mono Software Ltd., Prototyp i Inchoo.

Broj mjesta je ograničen pa svoj dolazak potvrdite tako što ćete upisati svoje podatke:


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: