Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Trener prezadovoljan - odbojkašice OK "Linga" Osijek prvakinje 3. seniorske lige

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.05.2019. 13:04 
Naslov:  Trener prezadovoljan - odbojkašice OK "Linga" Osijek prvakinje 3. seniorske lige
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Igračice „razvojne ekipe“ odbojkaškog kluba „Linga“ iz Osijeka, osvojile su prvo mjesto na tablici 3. Nacionalne lige regije istok!

Ovaj i ovakav rezultat vrijedan je hvale, pošto je ekipa „Linge II„ sastavljena ponajviše od igračica osnovnoškolskog uzrasta (samo su 3 djevojčice 2002. godišta srednja škola) , a 3. Nacionalna liga je seniorska. Odigrano je 18 utakmica kroz cijelu sezonu i prvo mjesto na tablici, rezultat je kontinuiranog, predanog i stručnog rada trenerskog kadra ovoga kluba koji godinama osvaja vodeće pozicije, kako svih seniorskih liga koje klub igra, tako i svih mlađih dobnih kategorija.

S djevojkama je sezonu odradio trener Grbavica Miodrag, koji je prezadovoljan pokazanim rezultatima i trenerskom iskustvu, koje je kroz sezonu stekao. Pohvalio je trud, zalaganje i napredak svih djevojčica kroz sezonu koja nikako nije bila lagana. Pogotovo u drugom dijelu kada se u istu grupu spaja 6 najboljih ekipa regije, što utakmice čini izuzetno teškim i zahtjevnim, ali u konačnici doprinese napretku igračica i njega kao trenera. Bez suradnje i podrške kluba, roditelja i svih ostalih Linginih trenera, ovakav rezultat ne bi bio ostvariv, što OK „Lingu“ i čini onim što je.

Za ekipu Ok „Linga II“ u ovoj izuzetno uspješnoj sezoni nastupale su: Maja Škrtić, Nika Kolesarić, Nika Čutura, Ema Pervan Marjanović, Ana Deže, Anastasija Vukadionović, Iva Trampus, Ivana Lerinc, Bisera Radoš, Mia Božičević, Marija Mijić, Lucija Glavaš, Karla Tost, Magdalena Tojčić, Anja Sukić, Lana Vidić, Monika Cvitkušić, Josipa Marijanović, Ema Tokić, Paula Bogović, Laura Bogović.





Tekst i foto: OK Linga

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: