Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Club Exit: Igranka w/ Pips i Goran Kolak / Ground Zero Showcase Vol.3

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.04.2019. 10:16 
Naslov:  Club Exit: Igranka w/ Pips i Goran Kolak / Ground Zero Showcase Vol.3
Od 10.05.2019. 22:00 do 11.05.2019. 21:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u clubu Exit:

Petak, 10. svibnja 2019.
Kraj sezone zatvorenih klupskih prostora polako se približava, a samim time i posljednji party iz svojevrsne ovosezonske Goran Kolak all-nighter trilogije. Osim što ćemo jedno razdoblje završiti, sa ovim događajem ćemo također drugo započeti, odnosno predstavit format i naziv pod kojim će se ubuduće ova okupljanja održavati.

Iako naziv Igranka, kao i moto "Keep your inner child", već poprilično govori i sugerira o priči koju želimo ispričati te pozitivnom duhu koji želimo održa(va)ti - kombinacijom kvalitetne i moderne house & techno glazbe bazirane na groove, deep & drive elementima, ozbiljnog organizacijskog pristupa, ali i ozbiljno-neozbiljne ekipe koja se voli dobro i kvalitetno zabaviti, odnosno zaigrati - više o svemu kao i o daljnim planovima ove klupske večeri, bit će u vremenu koje slijedi.

Za sada fokus stavljamo na petak 10.05., kada nas, sa početkom od 23:00, uz stalnog Gorana, očekuje i jako pojačanje - Pips. S obzirom da nam je gost ovdje zapravo na domaćem terenu, ne trebamo trošiti puno riječi na njegovo predstavljanje, osim što ćemo istaknuti da je riječ je o jednom od najdugovječnijih aktivnih osječkih dj-a, koji je, uz brojne nastupe diljem Hrvatske, kao i inozemstva, ujedno i rezident nadaleko poznatih CASA partija - serijala koji već godinama održava visoku ljestvicu kvalitete, kako na glazbenoj razini tako i u pogledu odlične atmosfere koja te tulume krasi.

Floor je spreman, podrum u Club EXIT Osijek je u međuvremenu doživio još jedno ojačavanje u vidu instalacije kompletno novog soundsystema; znamo kako je bilo na prethodna dva partya - i stoga ne sumnjamo da ovog puta može biti samo još bolje!

Start: 23:00h
End: 05:00h
Upad: 20kn do 00:00h / 30kn poslije 00:00h




Subota, 11. svibnja 2019.
Pozdrav! Ground Zero ponovno u klubu Exit s svojim rezidentima. Nakon nešto više od mjesec dana nova GZ epizoda s poznatim DJ-ima na ovim prostorima. Uz Fixsella i Kharii, nakon nekoliko mjeseci za Exit-ov dj pult, vraća se i Xenex te zaokružuje subotnji line-up.

> VRSTA: Tech/Techno Party
> DATUM: Subota, 11.05.2019.
> LOKACIJA: Club EXIT (Podrum), Osijek
> START: 22:00h.
> END: NJK!
> ULAZ = 20kn/30kn (Prije i poslije ponoći)
> GARDEROBA za jakne i ostalo (na katu)

Line Up:
- FIXSELL [Ground Zero, Resonant, Electronic Soul] / (Osijek)
- XENEX [Re:Code, Reload, Fever, Technodrome] / (Vukovar)
- KHARII[VešmašinaSound] / (Belišće)



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: