Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Izabrano novo vodstvo STD Pajo Kolarić

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65650
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.04.2019. 11:09 
Naslov:  Izabrano novo vodstvo STD Pajo Kolarić
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Slavonsko tamburaško društvo Pajo Kolarić, jučer je održalo izbornu skupštinu društva, na kojoj je jednoglasno izabran upravni, nadzorni i umjetnički odbor društva.

Za predsjednika je u još jednom četverogodišnjem mandatu izabran Denis Škugor, dopredsjednici su Robert Kudeljnjak i Saša Podbarac, a za tajnicu je izabrana dosadašnja tajnica Danijela Šandor.

Slavonsko tamburaško društvo Pajo Kolarić, najstarije je tamburaško društvo u Hrvatskoj, a ponosi se mnogobrojnim članstvom, ljubiteljima tambure i tamburaške glazbe, koji i jesu bit društva. Više od stotinu i dvadeset aktivnih članova društva raspoređeni su u Školu tambure, juniorski i seniorski tamburaški orkestar, te vokalne skupine. Cilj STD Pajo Kolarić je gajiti i poticati ljubav prema tradicijskom instrumentu, te u tom duhu odgajati mlade članove koji pokazuju sve više volje prema tradicijskim vrijednostima, a djece koji su tamburu miljenicu tek prigrlili, u Paji s ponosom ističu, ne manjka.







Tekst i foto: Slavonsko tamburaško društvo Pajo Kolarić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: