Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Muzej likovnih umjetnosti Osijek: Predavanje "Koja je uloga hrane u kondicijskoj spremi igrača"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65694
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.04.2019. 9:30 
Naslov:  Muzej likovnih umjetnosti Osijek: Predavanje "Koja je uloga hrane u kondicijskoj spremi igrača&
29.04.2019. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U sklopu Edukativne muzejske akcije povodom Međunarodnog dana muzeja i u suradnji s NK Osijekom, Muzej likovnih umjetnosti organizira predavanje pod nazivom „Koja je uloga hrane u kondicijskoj spremi igrača“. Ovogodišnja tema Edukativne muzejske akcije je (pre)hrana, a Muzej je, uz financijsku pomoć osnivača, Osječko-baranjske županije, organizirao niz predavanja na tu temu.

U ponedjeljak, 29. travnja 2019. u 18:00 sati, predavanje će održati Marin Vučko, kondicijski trener NK Osijeka. Suradnja s NK Osijekom ostvarena je izložbom Kolekcija Vugrinec, koja je trenutno otvorena u Muzeju likovnih umjetnosti, a brojnim aktivnosti koje organiziraju s klubom, pridružuju se akciji pokrenimo grad.

Kondicijska priprema u sportu je jedan od osnovnih preduvjeta za uspjeh. Vrlo je bitno u svakom sportu stručno i temeljito planirati takvu vrstu treninga jer je kondicija svakako dobar temelj za tehničku i svaku drugu nadogradnju sportaša. Isto se odnosi i na zdravu i pravilnu prehranu koja je danas neizostavna kod vrhunskih sportaša, ali i svih onih koji se profesionalno i aktivno bave sportom. I Nogometni klub Osijek na tome zasniva značajan dio svojih trenažnih aktivnosti, vodeći uz to redovno i brigu o tomu kako se igrači hrane i koje namirnice unose u organizam.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: