Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Zabavan vikend za mališane u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.04.2019. 13:41 
Naslov:  Zabavan vikend za mališane u Portanovi
Od 26.04.2019. 13:41 do 27.04.2019. 13:40 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Zabavna dječja kreativna igraonica s Lego kockama i dječja predstava Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića iz Osijeka.

Lego kocke već su odavno prestale biti samo igračke i postale predmet obožavanja u cijelom svijetu. Omogućuju izgradnju različitih figura i modela te na taj način razvijaju kreativni proces kod djeteta, a što je najbolje – djeca ih obožavaju! Zato dovedite svoje najmlađe u subotu, 27. travnja 2019., od 16 do 19 sati u Portanovu na zabavnu dječju kreativnu radionicu s Legićima! Informatički klub Osijek, Robotički klub Osijek i Zajednica tehničke kulture grada Osijeka već godinama održavaju ovakve Lego radionice za djecu, a sada su se odlučili napraviti isto u suradnji s Portanovom u koju u subotu stiže preko 100 različitih lego kompleta i na desetke kilograma lego kocaka u "rinfuzi". Mali legići će ovu radionicu obožavati!



A u nedjelju 28. travnja 2019., u 11 sati na scenu u Portanovi stupa Dječje kazalište Branka Mihaljevića iz Osijeka sa svojom predstavom Anica i Danica. Jedna od najgledanijih predstava donosi priču o dvije sestre blizanke koje su naizgled potpuno jednake, ali sasvim različite naravi što stvara mnoge komične situacije. Djeco i roditelji… kazalište vas zove, i to u Portanovu!



Iskoriste ovaj vikend i za predpraznični shopping jer u srijedu 1. svibnja 2019., Portanova neće raditi. Izuzetak je jednino 2. kat, takozvani kat zabave koji će raditi po prilagođenom radnom vremenu.



Zbog neradnog dana pomiče se i Portastična srijeda koja će se, iznimno ovaj mjesec, održati druge srijede u mjesecu i to 8. svibnja.



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: