Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Etnološki centar baranjske baštine: Predavanje o reinkarnaciji

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.04.2019. 10:47 
Naslov:  Etnološki centar baranjske baštine: Predavanje o reinkarnaciji
03.05.2019. 18:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U petak, 3. svibnja 2019. godine održat će se predavanje o reinkarnaciji u Etnološkom centru baranjske baštine. Početak je u 18:30 sati.

Reinkarnacija nije tek neki sistem vjerovanja ili psihološko sredstvo za bijeg od konačnosti smrti, nego je precizno objašnjenje zakonitosti naših prošlih i budućih života. Ovo predavanje će publici dati detaljno objašnjenje fenomena reinkarnacije iz perspektive drevne kulture i filozofije Veda – prve pisane literature u povijesti čovječanstva. Predavač, Vladimir Pavić autor je četiri knjige i mnogih eseja na ovu temu. Tijekom predavanja će biti dati odgovori na ovakva i slična pitanja: Da li smrt znači kraj života, ili ona samo otvara vrata prema novom životu, novoj dimenziji ili drugom svijetu? Ako čovjekova svijest preživljava iskustvo smrti, što onda određuje njezin prijelaz u nove stvarnosti? Da li nakon smrti možemo preći u druge oblike života? ...itd.

Ukratko o predavaču
Vladimir Pavić (rođen 1965. godine u Slavonskoj Požegi), kao mladi student strojarstva doživio je prekretnicu u svom životu kada je imao prometnu nesreću. Tom prilikom je doživio izlazak iz tijela (kliničku smrt) – događaj koji ga je usmjerio da se počne raspitivati o istinama koje moćnici ovog sveta namjerno skrivaju od svih nas. Nezadovoljan mnoštvom pročitanih knjiga o filozofiji i nauci, napokon je došao do Veda – prve pisane literature u povijesti čovječanstva. Vede, naročito Bhagavad-gita, dale su mu logično objašnjenje onoga što je doživio. I više od toga – naučio je univerzalne zakonitosti koje nadilaze sve zemljopisne, nacionalne, religijske, rasne i spolne podjele. Te istine su mu dale objašnjenje o smislu ljudskog života, vremenu, prirodi (materijalnoj i duhovnoj), karmi (nezaobilaznom zakonu akcije i reakcije) i vrhovnoj inteligenciji koja upravlja univerzalnim zakonima. Od 1988. godine, pa do sada – V. Pavić je živio u osam država, a njegov misionarski rad ga je odveo na mnoga egzotična mjesta u svijetu.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: