Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osijek Drone Expo - mjesto za ljubitelje dronova u Hrvatskoj

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.04.2019. 21:00 
Naslov:  Osijek Drone Expo - mjesto za ljubitelje dronova u Hrvatskoj
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Drugi po redu sajam dronova „Osijek Drone Expo“ ove se godine održava 10. i 11. svibnja 2019., u dvorani Gradski vrta, a ljubitelje bespilotnih sustava i njihovih najboljih rješenja očekuje najzanimljiviji program do sada. Uz klasični sajamski sadržaj – izložbe bespilotnih letjelica i dodatne opreme, očekuje nas i posebno atraktivna utrka dronova koja ove godine najavljuje jaču konkurenciju natjecatelja i veliki nagradni fond.

Uvertiru u jedini sajam dronova u Hrvatskoj dat će zanimljiva Konferencija u suorganizaciji s Poduzetničkim inkubatorom BIOS. Mjesto radnje Građevinski i arhitektonski fakultet u Osijeku, a vrijeme radnje 9. svibnja 2019., 9:30 - 16:00.

KLIK: Osijek Drone Expo [2019.]

Konferencija je namijenjena svim amaterima i profesionalcima koji koriste bespilotne sustave u svom okruženju, a naročito poljoprivrednicima jer je glavna tema ovogodišnje Konferencije upotreba dronova u poljoprivredi.



Prva hrvatska certificirana škola za dron operatere u organizaciji tvrtke Msan veliki je korak u osposobljavanju kadrova za upravljanje bespilotnim sustavima, a o važnosti osposobljavanja kadra za kojim postoji sve veća potreba na tržištu govorit će voditelj programa osposobljavanja, Goran Bajči iz tvrtke Msan.

Novosti unutar zakonodavnog okvira u Republici Hrvatskoj predstavit će Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo te Hrvatska kontrola zračne plovidbe putem AMC portala namijenjenog prijavi i kontroli letačkih operacija.

Ljubiteljima FVP letenja, ali i svima koji prate razvoj drone tehnologije i FPV sustava organizirana su predavanja gostiju koji dolazi iz SAD-a: Rotor riot, Ostrich air kao i predstavnici DCL - Drone Champions League - europske lige prvaka drone racinga iz Švicarske. Zahvaljujući svjetskom uspjehu domaće ekipe Orqa FPV, Osijek Drone Expo ove će godine biti nezaobilazni događaj koji će okupiti veliki broj zainteresirane publike sa svih strana svijeta.



S obzirom na geografsko područje na kojemu živimo i trend porasta IT rješenja u Slavoniji i Baranji, organizatori naglašavaju važnost korištenja novih tehnologija u profesionalne svrhe, a sve u svrhu unaprjeđenja proizvodnih procesa. Konferencija je pravo mjesto susreta drone entuzijasta, IT stručnjaka, studenata i svih onih koji prate drone tehnologiju i FPV sustave. Sudjelovanje na Konferenciji je besplatno, a prijaviti se možete ovdje:







Tekst i foto: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: