Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Inkubator 21. stoljeća – Učinkovitom poduzetničkom podrškom do gospodarske uspješnosti MSP-ova

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65446
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.04.2019. 20:28 
Naslov:  Inkubator 21. stoljeća – Učinkovitom poduzetničkom podrškom do gospodarske uspješnosti MSP-ova
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Projekt „Inkubator 21. stoljeća – Učinkovitom poduzetničkom podrškom do gospodarske uspješnosti MSP-ova“ polako se približava kraju. Do sada je održano 12 od ukupno planiranih 14 edukacija. Na edukacijama je sudjelovalo prosječno 20 - 30 sudionika koji su od stručnih trenera i predavača mogli čuti i naučiti o financijama u poduzetništvu, upravljanju tvrtkom, projektima i ljudima, istraživanju tržišta i plasmanu proizvoda i drugim poduzetničkim temama.



Osim edukacija za sve polaznike edukacije (poduzetnici početnici, fizičke osobe koje planiraju postati poduzetnici, nezaposleni i drugi) stručni tim Poduzetničkog inkubatora BIOS i Centra za poduzetništvo organizira savjetovanje o svim temama koje su poduzetnicima početnicima kao i onima koji žele postati poduzetnici zanimljive.

Sve edukacije, savjetovanja i informiranja besplatna su za sudionike projekta, jer je projekt sufinanciran iz EU programa.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: