Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Girls in ICT Day 2019.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.04.2019. 15:32 
Naslov:  Girls in ICT Day 2019.
26.04.2019. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Predavanja i panel raspravu zajedno s nastavnicima matematike, informatike i fizike, pedagozima "Girls in ICT Day 2019." - Međunarodni dan djevojaka u informacijsko-komunikacijskim tehnologijama održat će se u petak, 26. travnja, 2019.

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek (FERIT) ove godine po četvrti puta organizira Girls in ICT Day u cilju promicanja informacijsko-komunikacijskih tehnologija (IKT) i zanimanja u tom području među učenicama osnovnih i srednjih škola. Motiviranje djevojaka već u osnovnoj školi, i to na njima primjeren način, ključno je za pobuđivanje interesa za zanimanja u IKT-u, zanimanja koja će u budućnosti imati sve veći udio u svjetskom gospodarstvu pa tako i gospodarstvu Hrvatske. Pri tome, veliku ulogu u motiviranju djevojaka imaju upravo njihovi nastavnici i stoga ove godine na skup Girls in ICT Day FERIT je pozvao nastavnike osnovnih i srednjih škola, a posebno nastavnike matematike, informatike i fizike te pedagoge.

U okviru skupa Girls in ICT Day bit će organizirana predavanja i panel rasprava na temu Zanimanja budućnosti i motiviranje djevojaka za karijeru u IKT-u, uz učestvovanje više značajnih Osječkih tvrtki u ovom području (program skupa je u privitku).

Skup će biti održan 26.04.2019, od 11.00 do 14.30 na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, Kneza Trpimira 2B, Osijek.




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: