Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Proljetna radost u Očnim optikama Lens

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.04.2019. 11:08 
Naslov:  Proljetna radost u Očnim optikama Lens
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U proljeće priroda nije jedina koja buja, isto se događa i s ljudima koji s dolaskom lijepog vremena također izlaze iz zimskog sna.

Žene i muškarci osjećaju promjene koje utječu na libido, pa su topli dani za mnoge najbolje vrijeme za novu ljubav.

Ovo godišnje doba je idealno za skupljanje samopouzdanja i kretanje u akciju. Ljudi se osjećaju otvoreno, privlačno te su skloni lakšem sklapanju poznanstava i zaljubljivanju.

Proljeće je pravo vrijeme za ‘pospremanje’. Napravite sitne promjene, započnite s frizurom prilagodite garderobu toplim danima.

Crnu i smeđu odjeću zamijenite bijelom i bež, te zelenim, ljubičastim i roza nijansama. Iz svih kombinacija ne smiju izostati ni sunčane naočale koje će kao nezaobilazan modni dodatak „staviti točku na i“.



Čarolija proljeća prelijeva se i kroz izloge dućana u našem gradu. Ako se malo osvrnete oko sebe shvatit ćete kako je sve živahnije. Kao da su svi već obavili „proljetno čišćenje“ i kreću u neku novu pozitivnu, veselu priču.

Slična situacija se odvija u Očnim optikama Lens. Očna optika Lens svojim akcijama tijekom cijele godine uveseljava svoje kupce.

Tradicija poslovanja ove optike započela je davne 1989. godine. Sukladno zahtjevima tržišta, kontinuiranim razvojem novih proizvoda te pritom prateći nove trendove postali su prepoznatljiv brend na području cijele Hrvatske.

Njihova ponuda uključuje širok asortiman kontaktnih leća, tekućina, dioptrijskih okvira, leća, usluge kontrole i pregleda vida, a u novije vrijeme i sluha.

Proljetne pogodnosti

Ovog proljeća Očna optika Lens kroz svoju novu akciju kupca daruje cvijetom laticom koja znači uštedu.



Kupci u našoj proljetnoj akciji mogu ostvariti popust od 100,00 kn, 150,00 kn, 200,00 kn, 250,00 kn ili 20%. Spomenuti popusti istaknuti su na laticama cvijeta koji se nalazi u Očnim optikama Lens. Odabirom latice kupac iskušava sreću i sam odabire pogodnost za sebe.
- u akciju ulaze dioptrijske i sunčane naočale.
- akcija se ne odnosi na kontaktne leće i tekućine
- u akciju ne ulaze dioptrijski okviri cjenovnog razreda 300 kn i manje

Akcija traje do 17. svibnja 2019. godine.



Stvari koje vas već duže vrijeme smetaju, ostavite iza zatvorenih vrata, te raščistite s prošlošću. Otvorite se i uživajte u pozitivnoj energiju koju vam daje proljeće.

[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: