Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Povratak otpisanih vol. 6 [2019.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.04.2019. 18:47 
Naslov:  Povratak otpisanih vol. 6 [2019.]
26.05.2019. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U nedjelju, 26. svibnja 2019. od 10:00 do 17:00 sati na Lijevoj obali Drave održat će se tradicionalno druženje Udruge Pobjede, "Povratak otpisanih".

U Osijeku žive mnogi dobri ljudi i ako pitate kerovce i ljude iz Azila za pse Udruge Pobjede, svi oni zajedno sa svojim udomljenim psima naći će se ovu nedjelju na jednome mjestu - Povratku otpisanih!

Povratak otpisanih već je tradicionalan događaj kojega Udruga Pobjede organizira kako bi barem djelić te dobrote koju njene sugrađanke i sugrađani već godinama daju psima u Azilu vratila na jedan sasvim blagdanski način - najvećim piknikom za ljude i pse u ovom dijelu svemira, pa će tako 26.5. od 10 do 17 sati lijeva obala Drave kod amfiteatra i sjena tamošnjih stoljetnih topola ugostiti sve ljude dobre volje koji razumiju ili imaju volje razumjeti da je udomljavanje čin apsolutne ljubavi!
Uz odličan program koji će u 10 sati započeti doručkom za sve, čija receptura se pomno osmislila kako bi sve zadivila, uz miris kave, odličnu mjuzu, najbogatije tombole na svijetu za čije bogatstvo se pobrinulo više od 200 poduzetnika iz čitave RH ali prvenstveno iz Osijeka ali i Grad Osijek, sve posjetiteljice i posjetitelji taj dan dobiti će priliku sudjelovati u igraonicama za pse koje će voditi poznata osječka trenerica pasa Alenka Medak, radionicama izrade igrački za pse, aukcijama uživo,
lijepom danu i dobrom društvu.

Najočekivaniji dio dana vjerojatno će biti ručak za koji se 10ak kotlića sprema dati sve od sebe, a volonterke i volonteri Azila, ili točnije 27 njih ispeći će kolače kojima će počastiti sve prisutne i tako reći svome gradu hvala što je svakim danom sve ljepše živjeti u njemu.

Sva hrana i sve piće (a najveći hit među pićem sigurno će biti azilska bazga) biti će vegansko odnosno bez sastojaka životinjskoga porijekla iz ljubavi i poštovanja prema svim životinjama.

Sve donacije skupljene tog dana obećane su kerovcima koji još uvijek žive u Azilu
i zbog kojih je ovaj događaj i osmišljen, prvenstveno kako bi podigao svijest o problematici napuštenih životinja odnosno o nužnosti uključivanja šire zajednice u rješavanje tog problema, a udomljavanje je obećanje bolje budućnosti. One u kojoj ljudskost uvijek iznova pobjeđuje.



Pogledajte i..
[FOTO] "Povratak otpisanih" - staro društvo na jednom mjestu

[FOTO] "Povratak otpisanih" okupio stare prijatelje
[FOTO] Na lijevoj obali Drave održan "Povratak otpisanih vol. 2"

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: