Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Odbojkašice OK "Linge" viceprvakinje 1B lige regije istok

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65725
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.04.2019. 11:30 
Naslov:  Odbojkašice OK "Linge" viceprvakinje 1B lige regije istok
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Odbojkašice OK „Linge“ iz Osijeka, viceprvakinje su regije istok u 1.B Nacionalnoj odbojkaškoj ligi! Ovo je zaista lijep završetak sezone i velika pohvala radu i trudu kako igračica, tako i trenera i cijelog stručnog tima okupljenog oko ove perspektivne i vrijedne ekipe. Tim igračica sastavljen je dijelom iz redova srednjoškolki, a dijelom iz redova studentica. Zaista je lijepo za vidjeti kako su se dvije generacije sjedinile u odličnu ekipu. Uspjeti povezati toliko različitosti u ekipu, nije niti lak, niti jednostavan zadatak. Ali trenerica Mihaela Grbavica je i to uspjela!

Ponosna sam na moje djevojke! U sezonu smo krenuli oprezno, upravo iz razloga što sam uz djevojke koje treniram godinama (sada su 2. i 3. razred srednje škole), ekipu dopunila djevojkama koje sam većinu trenirala kada su bile osnovna ili srednja škola, a sada su studentice željne igre i treniranja. Trebalo je malo vremena da se svi naviknemo na novu energiju u ekipi, ali jednom kada je kemija proradila, zaista je užitak bilo gledati ih na terenu! Imali smo 2-3 puta u sezoni pad koncentracije, što je dovelo do toga da ne baš teške ni zahtjevne utakmice nismo odigrali u svoju korist. To je rezultiralo 2. mjestom. Međutim, zaista trebamo biti zadovoljni! I jesmo!

Sve su djevojke izuzetno dobre učenice u teškim školama i na teškim fakultetima, imam razumijevanja za njihove izostanke i premorenost uzrokovanu školskim i fakultetskim obvezama. Dio sezone teže je „malim“ curama pa starije „povuku“, dio sezone je obrnuta situacija. Strašno je bitno bilo dozirati opterećenja u skladu sa navedenim i u utakmici uvijek pokušati koristiti najspremnije u tom trenutku.

Zahvaljujem svim djevojkama na korektnosti, trudu i radu koji su uložile u ovu sezonu i mogu najiskrenije reći da se već radujem slijedećoj! U najavi je dolazak još nekih djevojaka, ove mlade perspektive na dobrom su putu (Josipa Hunjet, Karla Kolobarić, Lea Bešlić) i vjerujem da je slijedeća sezona njihova, stižu nam i prekrasne djevojke iz naše razvojne ekipe koja je osvojila prvo mjesto na tablici 3. Nacionalne lige. I što drugo reći, no idemo dalje!
“ – izjavila je kratko trenerica Grbavica.

U sezoni 2019/20 za ekipu 1B Nacionalne lige nastupile su: Jana Lukačević, Marija Mavretić, Ivona Majer, Nika Nikolić, Matea Vidović, Nika Kolesarić, Karla Kolobarić, Lea Bešlić, Nina Milović, Barbara Ribić, Lea Dumić, Morena Čorić, Ana Budalić, Josipa Hunjet, Iva Trampus, Lara Marinčić, Sara Kolak, Anastasija Vukadinović, Ema Pervan, Ana Deže.





Tekst i foto: OK Linga

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: