Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Konferencija PMI Dayz 2019.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.04.2019. 10:19 
Naslov:  Konferencija PMI Dayz 2019.
Od 24.05.2019. 16:00 do 26.05.2019. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[17.5.2019.] U Osijeku se od 24. do 26. svibnja 2019., održavaju šesti po redu PMIDayz, regionalna konferencija voditelja projekata. Događaj organiziraju udruga PMI® Hrvatska i Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek.

PMIDayz jedna je od tri poslovne konferencije u Hrvatskoj koje u svom sadržaju sustavno pokrivaju teme iz upravljanja projektima. Cilj je popularizirati tu tematiku kako bi šira publika shvatila važnost upravljanja projektima. U životu, kao i u profesionalnoj karijeri, postoji čitav niz projekata s kojima se susrećemo.

Konferencija omogućava svakom sudioniku da kroz jedno od brojnih stručnih predavanja pronađe nešto što će mu konkretno pomoći u budućnosti.

Konferencija promiče struku voditelja projekata i pokušava osvijestiti ideju kako je u svakom projektu potrebno primijeniti niz tehnika i procesa koji će osigurati učinkovito izvođenje pojedinih aktivnosti u okvirima planiranog budžeta, rokova, kvalitete i opsega.

Konferencija započinje petak, 24. svibnja s dva pretkonferencijska treninga. Fran Mikuličić, održat će trening pod nazivom "The Big Domino of Project Stakeholder Management". Kroz predavanja i niz praktičnih vježbi sudionici će raditi na pramajci svih vještina komuniciranja, motiviranja, uvjeravanja, pregovaranja i utjecaja → Slušanju.

Pretkonferencijski trening "Na putu od ideje do izrade projektnog business case-a", kojeg će održati Marina Pupić-Bakrač, sudionike upoznati za tehnikama i procesom analize produktne ideje i pripreme projektnog business case-a.

Ovogodišnjom temom konferencije “Znate li žonglirati?” želi se ukazati na svakodnevicu voditelja projekata koji u svom poslu stalno žongliraju projektima, rokovima, promjenama u projektnim timovima, prioritetima.

Posebni gost na konferenciji, Zijah Sokolović, kaže "Naša stvarnost, naš život je proizvodnja i igra javnih i ličnih uloga". Dođite na konferenciju, gdje će nas Zijah duhovito, filozofski, kabaretski, s nizom primjera i poređenjem stvarnosti i teatarske umjetnosti, poučiti da shvatimo da smo “glumci u svom teatru” i da možemo biti umjetnici u svom životu. U nedjelju, 26. svibnja, održat će se Potkonferencija – Open Air Workshop. Riječ je o tradicionalnom druženju u neformalnoj atmosferi uz gastronomske specijalitete Slavonije i Baranje.


[16.04.2019.] U Osijeku se od 24. do 26. svibnja 2019., održavaju peti po redu PMIDayz, regionalna konferencija voditelja projekata.

Treninge će održati Fran Mikuličić i Marina Pupić-Bakrač, a u subotu će se održati konferencijska predavanja.

I ove godine, u petak, 24. svibnja, dva pretkonferencijska treninga.
The Big Domino of Project Stakeholder Management - "Od 1 do 10, ocjena 5. Grupni prosjek za sve vas PMI-ovce koje poznajem. Ocjena vaše komunikacije. Za „out“ komunikaciju dobili ste 7-8. Jasno vam je koliko ste dobili za onu „in“. It's not your fault. „In“ nas ne uče ni u školi, ni na fakultetu, ni prilikom PMP certifikacije. Ja ne znam razumijete li vi koliko je vaša „in“ vještina važna za vaš poslovni uspjeh i privatnu sreću. Ne znam ni jesu li vam vaš poslovni uspjeh i privatna sreća vrijedni dolaska na radionicu. Ne znam, u biti, ni što sami od sebe očekujete kad komunicirate s klijentima, suradnicima i voljenim osobama. Ali znam da ću se ja 'potrgati' da vam prenesem zašto, što i kako. Zato jer vi, dragi ljudi, nekad malo čudni, to zaslužujete. Sadržaj i metodologija su dizajnirani isključivo za PMIDayz 2019. Nikada prije, a poslije…dogovoriti ćemo se u nedjelju.

I samo da 'zakucam' na kraju. Što mislite, što je ljudima važnije, da im vi govorite ili da ih slušate? Da im objašnjavate ili da ih razumijete? Što bi vama bilo važnije?!"

Na putu od ideje do izrade projektnog business case-a - pogrešno postavljeni ciljevi jedan su od najčešćih uzroka propadanja projekata ili pokretanja velikog broja promjena u fazi realizacije. Loše postavljena očekivanja završavaju generiranjem neplaniranih troškova, nezadovoljstvom korisnika, utjecajem na rokove i resurse...

Ne propustite radionicu Marine Pupić-Bakrač s temom pripreme projektnog business case-a. Očekujte intezivan rad na konkretnim primjerima razvoja proizvoda i usluga.

Na konferenciji, u subotu, 25. svibnja slušat ćete (navedeni skoro po abecednom redoslijedu, agenda u slijedećem javljanju) Antonia Prišćana, Damira Pleška, Frana Mikuličića, Marinu Pupić Bakrač, Maru Majstorović, ​Marija Brdarića i Nenada Marjanovića, a i ove godine ponovno imamo i posebnog gosta ... o njemu više u slijedećem javljanju!

I naravno, nedjelja, 26. svibnja, "završna radionica" u Baranji!

Ne zaboravite da su sa Enterprise paketom uz sve konferencijske sadrzaje ukljuceni i svi van konferencijski sadržaji. U petak druženje nakon predkonferencijskog treninga nastavljamo, Baranji, u Lugu, kod Zlatnog bunara, samo 20 minuta autom od Osijeka. U subotu, nakon konferencije, "ostajemo" u Slavoniji i idemo do Aljmaša. Kušat ćemo vino u Vinariji Janečić. Naravno da je uključena i slavonska kuhinja, nakon kušanja vina i razgledavanja vinarije, idemo na ribu, onako kako je dunavski alasi spremaju, u Krčmu kod Daneta. Naravno, ako niste za ribu, dogovorit ćemo se.

I za kraj, umalo smo zaboravili, od svih Vas koji ste popunili upitnik nakon prošlogodišnjih PMIDayza izvukli smo dobitnicu Enterprise paketa, koji pokriva sve konferencijske i vankonferencijske sadržaje, izvučen slučajnim uzorkom, je Gordana Stefanović!

Produžili smo early bird do 15. travnja! Iskoristite mogućnost early bird prijave, uz popust za sve pakete, prijavite se putem Entrio linka i osigurajte svojim PDU bodovima early bird cijenu!



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: