Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Udruga Slama: Putopisno predavanje "Art Nomad Project"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65699
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.04.2019. 9:41 
Naslov:  Udruga Slama: Putopisno predavanje "Art Nomad Project"
15.04.2019. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Javna prezentacija projekta Art Nomad s dvoipolmjesečne umjetničke ekspedicije u Peruu održat će se u ponedjeljak, 15. travnja 2019. u 19:00 sati.

Ulaz na putopisno predavanje je besplatan, a donacije u bilo kojem obliku su dobrodošle

Dva i pol mjeseca putovanja kroz džunglu preko visokih planina Anda, do pješčanih plaža i slanih pustinja. Udruženi s lokalnim domorodačkim stanovništvom, četiri su umjetnika stopili svoje iskustvo s neiscrpnom inspiracijom zvanom Peru. Što li su kreirali, u kakve su pustolovine zapali? Želite li čuti iz prve ruke, dođite u prostor udruge Slama (K.Firingera 3, Tvrđa).

U projektu su sudjelovali: Lučka Koščak - kiparica iz Ljubljane, Nikola Faller - kipar i land art umjetnik iz Osijeka, Valentina Grubačević - magistrica grafike iz Osijeka, Igor Popović - fotograf iz Pule i Matej Šimunić - voditelj projekta i vodič.

O projektu Art Nomad i tome što su doživjeli na putovanju koje trajalo od 17. siječnja do 25. ožujka govorit će sudionici: Matej Šimunić, Valentina Grubačević i Nikola Faller.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: