Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] Što se dogodilo s The Red Roostersima!?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65665
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.04.2019. 10:04 
Naslov:  [VIDEO] Što se dogodilo s The Red Roostersima!?
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nezavisna izdavačka kuća Intek Music prepoznala je ‘ono nešto’ u hipnotičkom ritmu bas bubnja pjesme You Can’t Keep A Good Man Down te ga odlučila staviti pod svoje!

Vrijednost najspontanijeg, najžešćeg i najbrže dovršenog singla ikad, koji ujedno najavljuje i novi albuma kojim The Red Roosters planiraju dovesti novi ‘kukurik’ u grad, ali i šire, zamijetila je glazbena izdavačka kuća iz Zagreba te tako otvorila priliku da se za poznati osječki bend čuje još dalje!

Pjesma snimljena u zagrebačkom studiju poznatog bubnjara, beatboxera i producenta Ante Prgine ‘Surke’, donosi intenzivnu energija u samoj vibri i zvuku, a vizualno je upotpunjena i zanimljivim spotom snimljenim prema konceptu priče Ivana Kristijana Majića u montaži Maria Milolože.

Scene snimane na krovu jednog od najviših nebodera u Osijeku i lijepo lice mlade osječke glumice Lovorke Trdin unose totalni preokret u odnosu na prethodne video uratke benda.

Produktu ‘Totalno nasumičnog sessiona za koji nam je pogonsko gorivo bila kombinacija food-to-go obližnjeg restorana, guarane te solidne količine blagoslovljenog misnog vina’ , singl je koji će zasigurno privući pažnju i vašeg uha!
Poslušajte kako zvuči mali singl za velike ljude koji donosi potpuni zaokret u dosadašnjem radu malog banda iz Osijeka pred kojim stoje predstoje velike stvari!





Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
lemilega
Offline
Ukupno postova: 3
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.04.2019. 14:10 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Bravo momci....

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: