Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



ReArt Piknik [2019.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.04.2019. 13:54 
Naslov:  ReArt Piknik [2019.]
27.04.2019. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ReArt Piknik oržat će se u subotu, 27. travnja 2019. od 10.00 - 00.00 h, na livadi ispred Državnog arhiva.

Uoči ovogodišnjeg izdanja ReArt festivala koji u svome devetom izdanju dolazi kao ''Vodič kroz galaksiju za autostopere'' održat će se tradicionalni ReArt piknik kao svojevrstan uvod u ovogodišnju svemirsku dimenziju festivala.

ReArt piknik održat će se u subotu, 27. travnja 2019. godine na livadi ispred Državnog Arhiva u osječkoj Tvrđi te u prostorima Udruge Slama (Kamila Firingera 3) s početkom u 10.00 sati.

Osim što će tematski uvesti u ovogodišnjoj izdanje festivala, ReArt će piknik sve posjetitelje razveseliti brojnim aktivnostima i radionicama, ugodnom atmosferom na otvorenome te zabavnim programom. Tijekom piknika izrađivat će se prikladne svemirske maske, slagat će se spacey trash poezija a odabrani će umjetnici, kao pravi svemirski autostoperi, oslikavati ručnike koji će na samome festivalu biti dio ambijenta.

Razne će aktivnosti za sve uzraste započeti samim otvorenjem piknika, a aktivnosti neče nedostajati ni za najmlađe te će tako za svakoga biti dostupni razni rekviziti za dobru zabavu i rekreaciju. Na pikniku će se održati još jedan Garage Sale u kojemu svatko može pronaći nešto za sebe ili dragu osobu, od korisnih sitnica, do unikatno izrađenih predmeta rukotvorina, knjiga, ploča, odjeće te mnogih drugih predmeta koji čekaju na novoga vlasnika.

U večernjim satima očekuje se glazbeno jammanje uz žonglerski nastup vatrom u izvedbi PlamingoArtsa koje će svemirsku atmosferu upriličenu na zemlji, točnije livadi, podići na svemirske razmjere.

Za piknik vam ne treba karta, kao ni plan putovanja, ali ako ste ikada zavirili u Vodič znate da je RUČNIK najvažnija stvar na putovanju koja vam može pomoći u bezbroj situacija, stoga ste pozvani jedan ponijeti sa sobom! Nije važno hoćete li ga samo nositi u ruci, hoće li poslužiti kao turban, rekvizit za igru ili će biti vaša cjelodnevna ležaljka – važno je da zajedno pokažemo da smo spremni za pokret!

Svi zainteresirani su dobrodošli da se pridruže ReArtovom pikniku!

U slučaju kiše, piknik će se s livade preseliti u unutrašnje prostore Udruge Slame i tako održati bez obzira na prognoze

Program:
10.00 - 19.00 h Garage Sale
11.00 h Umjetničko oslikavanje ručnika (cjelodnevni program)
11.00 h Radionica izrade Space maski
16.00 - 18.00 h Radionica Spacey Trash poezije
20.00 Vatreni performans Plamingo Arts


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: