Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Centar osobne moći: Radionica "Obiteljske konstelacije" @ dvorana Yoga home

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.04.2019. 13:06 
Naslov:  Centar osobne moći: Radionica "Obiteljske konstelacije" @ dvorana Yoga home
13.04.2019. 12:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Radionica "Obiteljske konstelacije" održat će se u subotu, 13. travnja 2019. godine s početkom u 12:00 sati u Centru osobne moći, dvorana Yoga home.

Obiteljske konstelacije su transgeneracijska metoda kojom ulazimo u svoje Obiteljsko Polje, tzv. “Polje Znanja” (the knowing field), koje vremenski i prostorno povezuje sve članove obitelji, te iz svijeta nevidljivog iznosimo na vidjelo traume prethodnih generacija.

Pomoću ovog vrlo moćnog fenomena, možemo iskusiti emocije skrivene unutar našeg obiteljskog sustava, obiteljske traume i probleme, te dobijamo mogućnost razriješiti ih i konačno otpustiti.

Obiteljske konstelacije ili obiteljski poredak grupni je proces koji omogućava sudionicima da stanu u energiju svojih predaka i pomoću pokreta tijela ili izgovorenih riječi, pomognu nama dobiti nove uvide, te vidjeti situacije iz nekog drugog ugla. Konstelacije su slijepe, što znači da predstavnici ne znaju temu rada (koju znaju samo osoba koja postavlja svoju konstelaciju i voditelj/ica konstelacija). No, unatoč činjenici da ne znaju o čemu se radi, predstavnici pokazuju unutrašnju dinamika koja postoji u toj obitelji.

Fenomen morfogenetskih polja opisao je biolog Rupert Sheldrake koji smatra kako morfogenetska polja imaju pamćenje i sposobnost povezivanja s drugim poljima od kojih mogu primati informacije. On smatra da sve u prirodi, i čestice i živa bića i sustavi (obitelji, organizacije..) su organizirana u polja. U svakom polju postoji specifična energija što kroz konstelacije vidimo kao informacije o nekoj obitelji.

Metodu sistemskih konstelacija osmislio je njemački terapeut Bert Hellinger kao tehniku kojom se ulazi u “polje koje zna” kako bi klijent/ica dobili bolji uvid u određeni problem ili situaciju. Polje nam skreće pažnju gdje postoji neravnoteža i daje mogućnost da iz pozicije promatrača vidimo sistem iz neke nove perspektive, te prolaskom kroz spoznajni proces dobijemo uvid u rješenja i odgovore na probleme.

Svaka konstelacija je drugačija i možemo postaviti rad na bilo koju temu; sve ono što nas muči i čime nismo zadovoljni u svom životu – to mogu biti partnerski odnosi, poslovni problemi, bolest i fizički simptomi, problemi u obitelj, osobna nezadovoljstva.

Iskustvo polaznice:
“Iskustvo poniranja u srž, koje u potpunosti angažira emocionalni kapacitet svakoga sudionika i dopušta istini o našim životima da izroni na površinu i daruje nam dubinske uvide u ozračju međusobnog povjerenja, potpore i osjećaja sigurnosti.” (K. M.)

Vrijeme: 13. travanj 2019., subota, od 12.00 do 18.00 sati (moguće nešto kraće ili dulje ovisno o broju prijavljenih postavki)
Mjesto: Yoga Home, Centar osobne moći, Fakultetska 4, Osijek

Cijena:
Postavljanje vlastite konstelacije iznosi 300 kn. Sudjelovanje na konstelacijama kao predstavnik/ca je 30 kn. Svaka osoba koja se prijavi za postavljanje vlastite konstelacije ima pravo dovesti 2 osobe besplatno za sudjelovanje.

Prijave do 11. 04. 2019. Za postavljanje i sudjelovanje u konstelacijama nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo. Prijave, kao i sve ostale informacije na; konstelastudio[at]gmail[dot]com ili na broj 091 530 14 53 (Tanja)

O voditeljici:
Tanja Ivanović, dipl. oecc, diplomirala 4-godišnju školu integrativne tjelesno orijentirane psihoterapije u Centru za integrativni razvoj CIR Zagreb (punopravni član EABP-a, European Association for Body Psychotherapy, te član SPUH-a, Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske). Završila 2-godišnji Napredni trening CIR-a, te Školu Obiteljskih konstelacija u Zagrebu, kod Svjetlane Bukovec. Pohađala studij astrologije na Institutu za astrološka istraživanja i edukaciju “Johannes Kepler”. Kombinira stečena znanja te radi astrološke konzultacije i tjelesno orijentiranu integrativnu terapiju (koje je prema potrebi moguće kombinirati). Voditeljica je obiteljskih i astroloških konstelacija.



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: