Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Akademija za kulturu i umjetnost Osijek: Počinje program "Osnove glume i lutkarstva"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.04.2019. 10:17 
Naslov:  Akademija za kulturu i umjetnost Osijek: Počinje program "Osnove glume i lutkarstva"
Od 25.04.2019. 16:00 do 27.04.2019. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku u sklopu programa Cjeloživotnog učenja počinje sa radom program "Osnove glume i lutkarstva".

Budućim studentima Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku pripremili su u sklopu cjeloživotnog učenja program ''Osnove glume i lutkarstva'', intenzivni program kojim će mladim ljudima približiti osnovne principe glume i lutkarstva te njihove specifičnosti kakve se gaje na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku.

Posebna značajka ovog programa je što svakom polazniku pristupa na poseban i individualan način dajući naglasak upravo na one segmente u kojima je polaznik slabiji i u kojima mu treba pomoći. Razvija se motorika, osjećaj za prostor, mašta i promatranje neživog svijeta iz jednog novog kuta, lutkarskim i glumačkim očima.
Dio ovog programa je i provjera sluha i ritma, koju provode profesori i asistenti koji imaju prethodnu glazbenu naobrazbu, ali ujedno se bave scenskom umjetnosti.

Izvoditelji programa nastavnici su na preddiplomskom i diplomskom studiju Glume i lutkarstva Odsjeka za kazališnu umjetnost Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku, koji, uz specijalističku naobrazbu, posjeduju i bogato praktično iskustvo te sudjeluju u realizaciji kazališnih projekata kao dramski i lutkarski redatelji, dramski glumci i glumci lutkari, ali i kao članovi autorskog kreativnog tima (koreografi, oblikovatelji svjetla, autori glazbe i sl.), te posjeduju bitno pedagoško iskustvo u vođenju dramskih i lutkarskih radionica za djecu i mlade.

Program će se održavati od četvrtka, 25. travnja do subote, 27. travnja 2019. godine, detaljni raspored održavanja nastave biti će objavljen na web stranici Akademije. Cijena programa po polazniku iznosi 750,00 kn

Sve informacije kao i prijavnice možete naći na stranicama Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku uaos.unios.hr ili kod Dražene Stanković, Voditeljice ureda za studente poslijediplomskih studija i cjeloživotno učenje na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku, na broj telefona (031) 224 241 (uredovno vrijeme Akademije od 7 do 15 sati), ili na mail drazena.stankovic[at]uaos[dot]hr


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: