Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Na državnom prvenstvu u Dardi Aeroklub "Osijek" osvojio 10 zlatnih medalja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.03.2019. 12:14 
Naslov:  Na državnom prvenstvu u Dardi Aeroklub "Osijek" osvojio 10 zlatnih medalja
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dana 23. ožujka 2019. godine u sportskoj dvorani Osnovne škole Darda u Dardi održano je Državno prvenstvo zrakoplovnih modelara u kategorijama F1N i F1N-150. U obje kategorije sudjelovalo je ukupno 71 natjecatelj i 10 ekipa s područja cijele Republike Hrvatske. U svakoj od kategorija nagrade su se dodjeljivale za pojedinačni plasman i ekipni plasman. Članovi modelarske sekcije Aerokluba "Osijek" također su sudjelovali na ovom natjecanju i ostvarili vrlo zapažene rezultate.

U F1N-150 kategoriji u kojoj se model starta pomoću praćke članovi Aerokluba "Osijek" ostvarili su sljedeće rezultate: Ukupni plasman 1. mjesto Igor Nišević, juniorska konkurencija 2. mjesto Lea Višinger i 3. mjesto Hana Višinger, konkurencija mlađih juniora 2. mjesto Lea Višinger i 3. mjesto Hana Višinger i u konkurenciji kadeti-komarci 1. mjesto Hana Višinger, 2. mjesto Borna Večei i 3. mjesto Mak Balaš.

U istoj kategoriji u ekipnoj konkurenciji, članovi Aerokluba "Osijek" su u svim potkategorijama osvojili 1. mjesto.

U F1N kategoriji u kojoj se model izbacuje rukom članovi Aerokluba "Osijek" ostvarili su sljedeće rezultate: juniorska konkurencija 2. mjesto Leon Činčurak i 3. mjesto Mihaela Radić, konkurencija mlađih juniora 1. mjesto Leon Činčurak, 2. mjesto Mihaela Radić i 3. mjesto Dominik Pajkurić i u konkurenciji kadeti-komarci 1. mjesto Mak Balaš, 2. Hana Višinger i 3. mjesto Ana Štiks.

U istoj kategoriji u ekipnoj konkurenciji, članovi Aerokluba "Osijek" su u ukupnom plasmanu osvojili 2. mjesto, a u svim ostalim konkurencijama 1. mjesto. Do kraja proljetne sezone ostalo je još međunarodno natjecanje u Zenici gdje trener Antun Šikić očekuje dobre rezultate.





Tekst i foto: Terezija Blekić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: