Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Unikom ovoga tjedna započinje s podjelom korisničkih kartica

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.03.2019. 8:51 
Naslov:  Unikom ovoga tjedna započinje s podjelom korisničkih kartica
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Unikom d.o.o. ovoga tjedna započinje s podjelom korisničkih kartica koje će omogućiti brže, kvalitetnije i efikasnije poslovanje s tvrtkom.

Kako nam je pojasnio Vjeran Marijašević, voditelj komunikacija tvrtke, karticu će korisnici upotrebljavati prilikom plaćanja računa na blagajni, predavanja otpada u reciklažna dvorišta, naručivanja usluge odvoza glomaznog otpada, staklene i metalne ambalaže, preuzimanja vreća za plastiku, biootpad i sl. obzirom da sadrži personalizirani kod koji će omogućiti značajno brži pristup informatičkom sustavu djelatnicima Unikoma u odnosu na dosadašnju praksu.

Karticu će dobiti sva kućanstva odnosno privatni korisnici (njih oko 50.000) na području svih lokalnih samouprava u kojima Unikom d.o.o. obavlja poslove odvoza otpada, a korisnici će je dobiti na svoju kućnu adresu u idućih šest mjeseci obzirom da je Unikom odlučio podijeliti ih bez angažiranja vanjskih tvrtki kako bismo ostvarili uštedu.

Ograničenja u kontekstu odlaganja otpada u sadašnjem i buduća tri reciklažna dvorišta neće biti u odnosu na uvjete prema kojima ih građani i u ovom trenutku mogu koristiti, zaključio je Marijašević. To znači da će građani moći dovoziti otpad u reciklažna dvorišta neograničen broj puta i besplatno, a uvođenjem kartice riješit će se i postojeći problem da građani iz udaljenijih gradova odvajaju otpad na reciklažnom dvorištu na osječkom Jugu II.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Unikom

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: