Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ekonomski fakultet Osijek: Tjedan posvećen novcu i financijskoj pismenosti

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65776
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.03.2019. 18:06 
Naslov:  Ekonomski fakultet Osijek: Tjedan posvećen novcu i financijskoj pismenosti
Od 26.03.2019. 16:00 do 28.03.2019. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ekonomski fakultet u Osijeku i ove je godine domaćin Europskog tjedna novca. Već duži niz godina studentska udruga Financijski impuls organizira tjedan posvećen novcu i financijskoj pismenosti. Cilj projekta je potaknuti sve mlade na brigu o svojim financijama kao i zainteresirati ih za aktualne teme iz svijeta financija.

Ovogodišnji Europski tjedan novca održava se od 26. do 28. ožujka 2019., a poučeni prošlim iskustvima očekuje se rekordan broj posjetitelja. Sam projekt održava se diljem Europe pa tako i Republike Hrvatske. Osim na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, zanimljiva druženja biti će organizirana i u dva kafića.

Tijekom tri dana održavanja, organizirana su razna predavanja i radionice, a gosti predavači vrlo su cijenjeni u svojim zanimanjima. Na fakultetu će se odvijati edukativna predavanja u cilju informiranja posjetitelja o financijama, dok će se u opuštenoj atmosferi osječkih kafića odvijati razgovori uz kavu te kviz.

Prvi nas dan očekuju predavanje Marijete Ravlić, direktorice poslovnice Zagrebačke banke o osobnim financijama. Predavanje je namijenjeno srednjoškolcima i svima zainteresiranima koji žele saznati kako pravilno upravljati osobnim financijama. O samim prijevarama u osiguranjima možete čuti od direktora Hrvatskog ureda za osiguranje – Hrvoja Paukovića.

Potom nam slijedi predavanje mlade ekipe koja stoji iza fenomenalne kampanje #PitaZaDvije odnosno predavanje agencije ReRoot. Na kraju prvog dana možete nam se pridružiti u Kavani Journal i razgovoru s uspješnom osječkom makeup umjetnicom te Instagram i Youtube senzacijom. Kroz priču ćete imati priliku čuti kako se može balansirati između stvarnog i online života te na koji način zarađuje jedna influencerica današnjice.

Drugi dan ovogodišnjeg Europskog tjedna novca započinjemo jednim modernim dvobojem, a završavamo višebojem. Dan otvaramo debatom pod temom Kriptovalute – ulagati ili ne? Već drugu godinu za redom debatirati nam dolazi Financijski klub iz Zagreba, a za red u dvoboju bit će zadužena HANFA. U večernjim satima organiziran je Pub kviz koji će se održati u Mr. Jack grill house & bar. Na višeboju će nas ugostiti Hrvoje Vlahov te će vas provest kroz pitanja općeg i financijskog karaktera. U borbi sudjeluje 15 ekipa koje će se natjecati za brojne vrijedne nagrade.

Posljednjeg dana očekuje nas panel pod nazivom (Ne)dostatnost postojećih izvora financiranja? gdje će gosti biti predstavnici županije, općine i grada. Predstavnici će tako raspravljati o tome kako su njihovi budžeti raspoređeni i jesu li ta sredstva dovoljna za podmirenje svih izdataka. Za sam kraju i zatvaranju Europskog tjedna novca očekuje nas zabavni party koji će svakako dobro doći nakon uspješno odrađenog tjedna.

Sve aktualnosti vezane uz sam događaj i predavanja na njemu možete pogledati na Facebook stranici Europski tjedan novca.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: