Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Grad Osijek poručuje: "Voda za sve. Nikoga ne smijemo ostaviti po strani – svi trebamo vodu!"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.03.2019. 20:13 
Naslov:  Grad Osijek poručuje: "Voda za sve. Nikoga ne smijemo ostaviti po strani – svi trebamo vodu!&qu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Danas je na Građevinskom i arhitektonskom fakultetu u Osijeku svečano otvorena 8. međunarodna konferencija Voda za sve koja se održava od 21. do 22. ožujka.

Grad Osijek svojim je pokroviteljstvom i sudjelovanjem dogradonačelnika Borisa Piližote pružio potporu ovoj značajnoj Konferenciji, koja se odvija povodom Svjetskoga dana voda – s ciljem okupljanja i razmjene iskustava znanstvenika i stručnjaka koji se u svom radu bave problematikom zaštite, korištenja i očuvanja vodnoga bogatstva Hrvatske, ali i drugim stanovištima povezanosti vode i čovjeka.

Prigodom svečanoga otvorenja važnost obilježavanja Svjetskoga dana voda istaknuo je i dogradonačelnik Boris Piližota, podcrtavši kako Grad Osijek, odnosno gradska tvrtka Vodovod, u suradnji s Hrvatskim vodama i Ministarstvom zaštite okoliša i energetike, provodi iznimno zahtjevan projekt poboljšanja vodne infrastrukture Grada Osijeka. „Projekt Osijek vrijedan je više od pola milijarde kuna i njime ćemo ispuniti najviše standarde koje propisuje Europska unija“, naglasio je Piližota.

Središnja tema ovogodišnjega Svjetskoga dana voda i 8. međunarodne konferencije jest ,,Voda za sve. Nikoga ne smijemo ostaviti po strani – svi trebamo vodu!“ Rad konferencije zbiva se putem usmenih i posterskih priopćenja te sponzoriranih predstavljanja gospodarskih subjekata. Konferenciju organiziraju Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek u suradnji s Građevinskim i arhitektonskim fakultetom Osijek te mrežom institucija suorganizatora.

U prilogu možete vidjeti sve detalje vezano uz veliki Projekt Osijek.








Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: