Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



PRONI centar za socijalno podučavanje: Predstavljanje programa Europske snage solidarnosti i radionicu pisanja Projekata solidarnosti

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65757
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.03.2019. 11:30 
Naslov:  PRONI centar za socijalno podučavanje: Predstavljanje programa Europske snage solidarnosti i radioni
28.03.2019. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Program Europske snage solidarnosti okuplja mlade Europljane sa željom da volontiraju ili rade za opće dobro u projektima u kojima njihov doprinos daje konkretan rezultat te pokazuje solidarnost s ljudima u nepovoljnijem položaju.

Cilj je Europskih snaga solidarnosti omogućiti većem broju mladih da sudjeluje u širokom rasponu aktivnosti kroz volontiranje, stažiranje, zaposlenje ili projekte solidarnosti, kako bi se doprinijelo rješavanju zahtjevnih situacija diljem Europske unije, a u cilju jačanja solidarnosti.

Kako bi zainteresiranima približili mogućnosti u ovom programu, Agencija za mobilnost i programe EU poziva Vas na radionicu pisanja projekta u okviru Europskih snaga solidarnosti. Djelatnici Agencije će predstaviti mogućnosti za mlade i organizacije u programu Europske snage solidarnosti, te provesti radionicu za aktivnost „Projekti solidarnosti“.

Za vrijeme radionice sudionici će imati priliku dobiti informacije o samom formatu Projekata solidarnosti, što je pozitivni učinak na zajednicu te što donosi dimenziju solidarnosti u projekte. Svim zainteresiranim želimo pružiti potporu i savjete za pripremu što kvalitetnijeg projektnog prijedloga kako bi lakše dobili financijsku potporu i kako bi u okviru projekta ostvarili što bolje rezultate.

Radionica je namijenjena svim organizacijama kao i mladima (od 18 do 30 godina) koji su zainteresirani upoznati se s mogućnostima programa Europskih snaga solidarnosti te steći uvid u prijavu i provedbu Projekata solidarnosti u svojim zajednicama.

Radionica će se održati u prostorima PRONI Centra za socijalno podučavanje, u Osijeku, Ul. kralja Zvonimira 15, 28. ožujka 2019. godine s početkom u 11,00 sati. Predviđeno vrijeme trajanja radionice je 5 sati.

Sudjelovanje je besplatno, a broj osoba iz jedne organizacije nije ograničen.
Prijave će biti otvorene do 25. ožujka 2019., a prijavni obrazac je dostupan na web stranici europskesnagesolidarnosti.hr, na kojoj se mogu dobiti sve informacije o ovom programu.






Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: