Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



8. rođendan Portanove - Očekuje vas odlična rođendanska zabava u najdražem shopping centru

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.03.2019. 12:15 
Naslov:  8. rođendan Portanove - Očekuje vas odlična rođendanska zabava u najdražem shopping centru
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Već smo pisali što se sve priprema za posjetitelje ovaj vikend u Portanovi, a za sve koji planiraju posjet Portanovi evo i detaljnije satnice događanja.

U subotu 23. ožujka u 11 sati na 1. katu Portanove, ispred Müllera održat će se dječja predstava Jedan vuk, tri praščića i osmi rođendan - svima poznata priča, za ovu specijalnu priliku ispričana na malo drugačiji način, a kao takva sigurno će zabaviti baš sve uzraste. Ukratko, u njoj je vuk dobar, slavi 8. rođendan, a praščiće želi pozvati na svoju proslavu.



Otprilike u isto vrijeme, u akciju kreće i Portoš koji će slučajno odabrane posjetitelje častiti besplatnim shoppingom. Znači, nemojte se iznenaditi ako baš vas Portoš ovaj vikend potapše po ramenu taman kada budete vadili novčanik da platite račun. Ako se to dogodi, ništa ne brinite – Portoš plaća račun umjesto vas!



Subotu će dodatno začiniti Balonko koji će uveseljavati najmlađe zabavnim likovima od balona, ali i Facepainting majstori koji će oslikavati dječja lica.



A vrhunac zabave bit će u subotu u 21 sat na prizemlju Portanove kada započinje besplatni koncert Ivana Zaka koji ne smijete propustiti. Dodatno, u subotu će trgovine u Portanovi raditi do 22 sata.



U nedjelju 24. ožujka u 11 sati na 1. katu Portanove, ispred Müllera počinje najpopularnija predstava Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića iz Osijeka – Zeko, Zriko i Janje. Ovo, sigurni smo, neće htjeti propustiti ni veliki ni mali! Djecu će dodatno taj dan zabavljati Balonko i Facepainting majstori, a oni nešto stariji mogu se opet nadati besplatnom shoppingu. Baš kao i u subotu, Portoš će tražiti koga će častiti besplatnim shoppingom. Iz pouzdanih izvora saznajemo da se dobro opskrbio poklon bonovima i shopping karticama.

Nemojte propustiti u nedjelju od 19 sati zasladiti se velikom rođendanskom tortom koju ćete moći degustirati u prizemlju centra u blizini caffe bara Leggiero i caffe bara Congo, a posebno ćemo vas sad razveseliti informacijom o onome što slijedi nakon torte! S prvog kata pustit će se stotine balona, a u čak 100 njih nalazit će se besplatne kino ulaznice!





Popusti, popusti, popusti...[

I za kraj, kao da to ovo sve nije dovoljno samo po sebi - oba dana proslave rođendana sve posjetitelje očekuje shopping s popustima..

Više o popustima koji vas očekuju 23. i 24. ožujka, kao i o programu proslave rođendan potražite na Portanova.hr.



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: