Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Portanova slavi 8. rođendan!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.03.2019. 12:17 
Naslov:  Portanova slavi 8. rođendan!
Od 23.03.2019. 12:17 do 24.03.2019. 12:16 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ušli smo u veliki rođendanski tjedan za koji se najavljuje odlična zabava za sve uzraste.

Ako još niste, svakako si isplanirajte nadolazeći vikend posjetiti Portanovu budući da čak dva dana Portanova slavi rođendan, a kako to i doliči ovakvom shopping centru – budite sigurni da vas očekuje nezaboravan provod.

U subotu 23. ožujka već od 11 sati kreće zabava i to za najmlađe posjetitelje. Otvorit će ju dječja predstava Jedan vuk, tri praščića i osmi rođendan - svima poznata priča, ali za ovu specijalnu priliku ispričana na malo drugačiji način zabavit će sve uzraste. U njoj je vuk dobar, slavi 8. rođendan, a praščiće želi pozvati na svoju proslavu.

Otprilike u isto vrijeme, u akciju kreće i Portoš koji slučajno odabrane posjetitelje častiti besplatnim shoppingom. Bit će tu i veseli Balonko koji će uveseljavati najmlađe zabavnim likovima od balona, ali i Facepainting majstori koji će oslikavati dječja lica, a prava poslastica sprema se od 21 sat kad na pozornicu u Portanovi stiže miljenik ženske publike, popularni Ivan Zak koji će, sigurni smo, svojim koncertom zagrijati atmosferu.



Zabava se nastavlja u nedjelju 24. ožujka uz nove dječje predstave, najdražu maskotu Portoša, Balonka, ali i veliku rođendansku tortu kojom će se moći zasladiti svi posjetitelji Portanove! Posebno iznenađenje za sve bit će Kiša balona koja će „padati“ sa 1. kata u prizemlje Portanove, a u balonima će se skrivati čak 100 kino ulaznica.





I kao da to sve nije dovoljno samo po sebi - oba dana proslave rođendana sve posjetitelje očekuje shopping s popustima.



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: