Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ekonomski fakultet Osijek: EWoB Business Academy - P&G

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.03.2019. 10:37 
Naslov:  Ekonomski fakultet Osijek: EWoB Business Academy - P&G
21.03.2019. 13:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U četvrtak, 21. ožujka 2019. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku održat će se EWoB Business Academy - P&G. Početak je u 13:00 sati.

Znaš li što je zajedničko brandovima kao što su Pampers, Ariel, Always, Head & Shoulders, Old Spice, Gillette, Oral-B te Braun? Svi oni, ali i mnogi drugi, djeluju pod okriljem tvrtke koja se krije iza nekih od najmoćnijih brandova svijeta.

Procter & Gamble Hrvatska (P&G) tvrtka je čiji se brandovi mogu pronaći u milijunima dnevnih boravaka, kuhinja i kupaonica, a prenose se s generacije na generaciju.

Želiš znati kako je raditi u kompaniji poput ove, otkriti nešto više o njoj, čuti iskustva iz prve ruke ili se čak možda i zaposliti?

Ako je odgovor barem na jedno pitanje potvrdan, EWoB Akademija je prava prilika za tebe! Osim predstavljanja same tvrtke, imat ćeš priliku čuti nešto o razvoju karijere dva njihova zaposlenika te saznati na koji način se možeš ondje i zaposliti!


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: