Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Vinska mušica: "Slavimo proljeće s roseima, pjenušcima, kavama i kozmetikom Avon"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.03.2019. 8:48 
Naslov:  Vinska mušica: "Slavimo proljeće s roseima, pjenušcima, kavama i kozmetikom Avon"
22.03.2019. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dolazak proljeća treba uvijek proslaviti, a u Vinskoj mušici će to učiniti ovog petka, 22. ožujka 2019., s Avon kozmetikom, pjenušcima, rose vinima i kavicama - sve na popustu iz uz iznenađenja.

Slavlje počinju u 10 sati, pa dok ne završe! Dođite na kavice koje će cijeli dan biti na popustu, upoznajte se s kozmetikom, besplatno se našminkajte i sudjelujte u nagradnoj tomboli - svaki račun dobiva!

Besplatno šminkanje počinje u 10 sati, a za uljepšavanje potrudit će se make-up umjetnica Valentina Roso. S obzirom na to da nema naručivanja za šminkanje, treba doći na vrijeme i uhvatiti svoje mjesto.

Svaki račun sudjeluje u nagradnoj tomboli Avona, a dame iz Avona bit će vam na raspolaganju vezano uz brojne savjete kada je u pitanju kozmetika.

A Vinska mušica vas daruje, osim kavicama na popustu cijeli dan, popustima na rose vina i pjenušac. U akciji će biti suhi rose Vinarije Pinkert i polusuhi rose Vinarije Kaptol. Te pjenušac Grasecco i Misal!

Rose vina prodavat će se za 14 kuna čaša, a čaša pjenušca je snižena s 20 na 15 kuna, Butelja Misalova poluslatkog rose pjenušca sa 180 snižena je za čak 70 kuna i stoji 110 kuna!

Slave proljeća, vrijeme kad se priroda budi, a i kad žene procvjetaju u svojoj prirodnoj ženstvenosti, a to je najljepše slaviti uz fina vina.

Odlučili su drugi dan Proljeća započeti s osmjehom i zadržati ga do ponoći!


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: