Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Propao s Pita barom pa ostvario veliki uspjeh s Hamburgillom

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65773
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.03.2019. 15:10 
Naslov:  Propao s Pita barom pa ostvario veliki uspjeh s Hamburgillom
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ivica Lukenda je rođeni Vukovarac koji je u fokus medija došao prije nekoliko godina nakon što je otišao iz državne službe, prodao stan i svu ušteđevinu uložio u Pita bar u Radićevoj ulici. Nažalost, projekt mu je propao, no Ivica se nije obeshrabrio: nije otišao iz Hrvatske poput mnogih drugih već se podigao s poda, „obrisao prašinu“ i sa suprugom Ines krenuo u novi poslovni pothvat s kojim je, kako se sada čini, ostvario veliki uspjeh.

Riječ je o Hamburgilli, lokalu u Svačićevoj ulici koji je svoja vrata posjetiteljima otvorio krajem studenog prošle godine. U ponudi imaju raznovrsni asortiman tradicionalnih okusa klasičnih burgera sa 100% junećim mesom, tortilje s junetinom, hot-dog na američki način s domaćom kobasicom, tost i sendviče.



Kako nam je rekao Ivica, meso nabavljaju iz poznate osječke mesnice Bodžirković, kvalitetno brioche dolazi iz pekare u Zagrebu specijalizirane za ovakvu vrstu peciva, a povrće nabavljaju kod Filakova u Baranji. Važno je da sve bude svježe, naglašava Ivica, jer samo sa svježim sastojcima mogu garantirati dobru i kvalitetnu hranu.

Za one koji se pitaju u čemu je razlika između burgera i hamburgera, Ivica kaže kako je razlika ogromna: kod burgera se meso melje samo jednom, tako da je deblje i sočnije. Burger možete naručiti srednje ili jako pečen, a ako ste ljubitelj malo sirovijeg okusa to naglasite i dobit ćete ga lagano pečenog (1 minuta).

Dostave trenutno nema, a po svemu sudeći neće je ni biti. Dovoljno je da im ljudi na telefon kažu što žele i za 10 do 15 minuta mogu doći pokupiti narudžbu, a svi proizvodi upakirani su u prikladnu ambalažu kako bi bili što praktičniji za odnijeti kući ili ih konzumirati u hodu.



Dolaskom ljepšeg vremena Hamburgilla će dobiti i vanjsku terasu, a Ivica je najavio i kako će od četvrtog mjeseca početi služiti pomfrit koji je velikom broju burgerdžija omiljeni prilog. Lokal trenutno zapošljava tri djelatnika, no zbog povećanog obima posla uskoro planiraju zaposliti još dva djelatnika.

Govoreći o odazivu korisnika, Ivica je istaknuo kako je feedback pozitivan. U svim komentarima hvali se kvaliteta mesa, a posebno se ističe jedan od komentara na Facebook stranici lokala u kome zadovoljna posjetiteljica piše: „Hamburgeri su ovdje tako fini i mekani, da ćete ga poljubiti svaki put prije nego ga pojedete“. Usmena predaja pokazala se kao najbolja reklama za Hamburgillu, a 80 do 100 ispečenih burgera dnevno, uz ostale proizvode, dokaz su kako su Osječani prihvatili novitet u ugostiteljskoj ponudi grada na Dravi.

Na kraju, Ivica je istaknuo kako je njegov imperativ da sve mora biti top i najbolje te da svi posjetitelji Hamburgille moraju napustiti objekt zadovoljni.

Radno vrijeme Hamburgille je Pon/Čet 10:00-23:00 h, Pet/Sub 10:00-00:00 h te Ned 16:00-22:00 h.

Za više informacija posjetite Facebook profil Hamburgille.



[Sponzorirani članak]




Tekst i foto: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: