Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Edunova: Seminar "Kako se zaposliti kroz EU fondove"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.03.2019. 14:45 
Naslov:  Edunova: Seminar "Kako se zaposliti kroz EU fondove"
19.03.2019. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Seminar će se održati 19. ožujka 2019. god. od 18 do 19:30 sati u učionici br. 1 Edunove Osijek, Jagerova 5.

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Pošaljite svoje ime, prezime, kontakt telefon i naziv seminara na seminar[at]edunova[dot]hr

Ovaj puta pripremili smo seminar na kojem ćete na učinkovit način saznati kako se zaposliti kroz EU fondove.

U financijskom razdoblju 2014.-2020. Republici Hrvatskoj je na raspolaganju ukupno 10,676 milijardi eura. Od 2014. do kraja 2018. od 10 milijardi eura koje Hrvatska ima na raspolaganju, ugovorili smo 57 %, a isplaćeno je tek 20% sredstava. Stručnjaci za EU fondove ipak misle da imamo priliku za popravak do kraja 2020. te u sljedećoj financijskoj perspektivi 2021-2027. Jedan od problema neiskorištenosti raspoloživih sredstava je nedostatak stručnjaka za pripremu i provedbu EU projekata.

KOME JE NAMIJENJEN SEMINAR
Ovaj seminar namijenjen je osobama koje žele aktivno sudjelovati u povlačenju sredstava a nemaju dovoljno znanja da bi napravili projektnu prijavu i proveli EU projekt. Na seminaru se možete upoznati sa osnovnim pretpostavkama za kvalitetnu pripremu projekta i obrazovnim PROGRAMOM IZRADBE I PROVEDBE PROJEKATA FINANCIRANIH IZ EU FONDOVA. Istovremeno imate priliku upoznati primjere dobre prakse u uspješno provedenim projektima.

PLAN SEMINARA
- kakve projekte pripremati
- najčeće greške kod prijave na natječaj
- što trebam naučiti da postanem projektni menadžer
- koje su mogućnosti zapošljavanja projektnih menažera
- najuspješniji primjeri dobre prakse

Stoga će na najbolji način predstaviti mogućnosti pripreme i provedbe EU projekata vezanih uz područja obrazovanja, zapošljavanja, stručnog osposobljavanja i socijalnog uključivanja.

Seminar će voditi stručnjak za izradbu i provedbu projekata financiranih iz EU fondova Žufić Toni, dipl. iur. sa dugogodišnjim iskustvom u pripremi i provedbi EU projekata.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: