Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Manna sutra otvara novu trgovinu na glavnoj tržnici

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.03.2019. 21:13 
Naslov:  Manna sutra otvara novu trgovinu na glavnoj tržnici
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Sutra (srijeda) osječka Glavna tržnica postat će bogatija za još jednog „stanara“. Naime, tvrtka Manna tamo otvara svoju novu trgovinu.

Riječ je o šestoj Manninoj trgovini po redu u RH, a drugoj u Osijeku, uz onu koja se nalazi na donjogradskoj tržnici.

Podsjetimo, glavna djelatnost poduzeća Manna je proizvodnja smrznutih pekarskih proizvoda po narudžbi. Prvi su u Hrvatskoj koji su pokrenuli takvu proizvodnju gdje kupci sami kupuju i peku i na taj način imaju svježe proizvode onda kada oni to žele i na taj način štede vrijeme.

Osim proizvodnje smrznutih pekarskih proizvoda, Manna proizvodi i vlastite robne marke smrznutih pekarskih proizvoda, među kojima se nalaze smrznuti croissanti s čokoladom, sa šunkom ili smrznute štrudle s višnjom.

Tvrtka se bavi i proizvodnjom pekarskih proizvoda pod robnim markama trgovačkih lanaca, pa tako svoje proizvode plasiraju u Kaufland, Interspar i još 1300 manjih trgovina diljem Hrvatske.

Pekarska industrija Manna danas proizodi 40 tona mjesečno, a zapošljavaju 25 radnika. Otvorenje druge trgovine u Osijeku dokaz je da je segment smrznutih pekarskih proizvoda i dalje u ekspanziji, a tvrtka je nedavno bila u vijestima nakon odluke vlasnika da svi radnici koji ostanu u tvrtki šest mjeseci, osim plaće od 4.000 kuna prosječno, dobiju i poticaj od 1.000 kuna, a zadrže li se godinu dana – 2.000 kuna. Zaposlenici, osim božićnice, dobivaju i dodatnih 45 kuna za svaki mjesec radnog staža, a poticaji su uvedeni kako bi se zadržali radnici obzirom na to da iz Slavonije mladi odlaze sve više i više.

Više informacija o tvrtki i njihovim proizvodima možete pronaći na njihovoj službenoj stranici.







[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: