Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Koncerti u Osijeku [2019.]: Stiže Petar Grašo, Vesna Pisarović, Željko Samardžić, Neda Ukraden i drugi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.03.2019. 9:36 
Naslov:  Koncerti u Osijeku [2019.]: Stiže Petar Grašo, Vesna Pisarović, Željko Samardžić, Neda Ukraden i dru
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon velikog koncert Saše Matića koji je održan prije dva tjedna u Osijeku, još nekoliko pjevača stiže u naš grad do kraja godine. Vjerujemo da će ih biti još, ali za sada u nastavku doznajte tko će pjevati u našem gradu u narednom periodu..

Za početak, već ovog vikenda, 15. ožujka u Tufnu stižu zvijezde trasha 90-tih Vatrogasci.

Dan poslije, u subotu, 16. ožujka 2019., u Portanovi, odnosno u Luckia Casinu zapjevat će prva dama estrade, jedna i jedina, neponovljiva Neda Ukraden. Idući vikend, u sklopu osmog rođendana Portanove stiže Ivan Zak! Njegov koncert će se održati u subotu, 23. ožujka s početkom u 21 sat, a ulaz je naravno besplatan!

Početkom travnja, u dvoranu Gradski vrt stiže Petar Grašo. S obzirom na to da je riječ o intimnom koncertu, broj ulaznica je limitiran, a koncert je rezerviran za subotu, 6. travnja s početkom u 20:00 sati. Tjedan dana poslije, vikend, 13. travnja je rezerviran za još jedan veliki koncert Halida Bešlića. Osim poznatih hitova koje publika očekuje , kao što su “Prvi poljubac”, “Čardak”, “U meni jesen je”, “Malo je malo dana”, “Iznad Tešnja zora sviće“, “Zlatne strune”, pjevat će se i novi veliki hit "Taman je" po kojoj je i nazvan ovogodišnji osječki koncert. Ulaznice se brzo prodaju, pa ih nabavite na vrijeme!

Tri tjedna poslije, na isto mjesto stiže renomirana i jedna od omiljenih pop pjevačica Vesna Pisarović. Broj ulaznica je limitiran, pa ako želite na koncert požurite po ulaznice.

Za lipanj je u ovom trenutku rezerviran za Pannonian Challengea. Tijekom trajanja Pannoniana očekuje vas i najbogatiji glazbeni program do sada, uz sudjelovanje headlinera kao što su Hladno pivo, Krankšvester, Atheist Rap i Let 3 te još 10-15 izvođača koji će popuniti impresivan line-up.

Kao šećer na kraju za kraj godine, odnosno 19. listopada stiže miljenik publike - Željko Samardžić.

Za svakoga po nešto ima tijekom cijele godine, uživajte u koncertima, a ulaznice nabavite na vrijeme..





Tekst i foto: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: