Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nova kulturna manifestacija - Kazališni maraton [program]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.02.2019. 13:53 
Naslov:  Nova kulturna manifestacija - Kazališni maraton [program]
Od 15.03.2019. 13:54 do 17.03.2019. 13:53 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Radi obogaćivanja kulturnoga života Osječana, Grad Osijek osmislio je novu kulturnu manifestaciju – Kazališni maraton. Radi se o manifestaciji u kojoj igraju predstave osječkih i gostujućih kazališta, odnosno kazališnih skupina iz zemlje i inozemstva. Kroz osječka će kazališta – od 15. do 17. ožujka – prolaziti brojni posjetitelji i ansambli, koji će uz glumu, ples i zabavu živjeti zajednički kazališni san prilagođen svim uzrastima.

Posjetitelji će uživati u originalnom, kvalitetnom i kulturno raznolikom dramskom programu koji će započeti Shakespeareovom komedijom Ukroćena Goropadnica u izvedbi Narodnog pozorišta Subotice. Kroz cijeli će pak program posjetitelji moći pogledati 13 predstava, a osim osječkih kazališnih snaga, svoj izniman doprinos će dati i gostujuća kazališta poput spomenutog Narodnog pozorišta iz Subotice, Kazališta Moruzgva i Gradskog kazališta „Scena Gorica“, Gradskog kazališta lutaka iz Rijeke te zagrebačkog Teatra Exit.

U želji za prerastanjem ove manifestacije u kulturni simbol Osijeka, dogradonačelnica Žana Gamoš – u ime Grada Osijeka – pozvala je građane da podupru ovu inovativnu osječku kulturnu priču. Prodaja ulaznica počinje sutra, a cijena za sve predstave je simboličnih 10 kuna.

[klik za uvećanje]


[klik za uvećanje]






Tekst i foto: Osijek.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: