Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Akademija za kulturu i umjetnost Osijek: Predstava "Kisik"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65436
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.02.2019. 9:16 
Naslov:  Akademija za kulturu i umjetnost Osijek: Predstava "Kisik"
02.03.2019. 19:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 


Udruga S.O.S. (Scena Osječkih Studenata ) organizira predstavu „Kisik“, koja će se održati 2. ožujka 2019. godine u 19:30 sati, na Akademiji za kulturu i umjetnost (soba br. 1). Studenti udruge S.O.S., povezani u uspješni tim uče, rastu i tijekom studija stvaraju praksu u struci. Uz sve to, cilj je i pružiti osječkoj publici novi kulturni sadržaj koji je kvalitetom profesionalan, temeljito pripremljen, zanimljiv i inovativan.

Igraju: Ivana Vukićević i Nenad Pavlović
Mentor: Izv.prof.art. Robert Raponja
Sumentor: Domagoj Mrkonjić, umj.suradnik
Tehnika: Dino Žužić

O Predstavi
Autor Ivan Vyrypaev kojeg kritičari rado opisuju kao ''spoj Tarkovskog i Tarantina'' napisao je ''Kisik'' s ciljem da gledatelju izokrene kut gledanja i natjera ga da dovede u pitanje svoje svjetonazore. Predstava se sastoji od deset kompozicija bez ikakve fabule koja ih veže. Propitkuju se odnosi muškarca i žena, religija, ljubav, situacija na Bliskom Istoku i svrha života. U ovoj predstavi gledatelji će na duhovit način promišljati o sebi, a vjerujemo, nešto i naučiti o svim područjima života koja su ''upletena'' u ovu predstavu koja jednostavno navodi na razmišljanje, ostavlja snažan dojam, a sve to na zabavan način!

Gledatelji će, naime, kroz ovu predstavu dokučiti što to predstavlja njihov ''kisik'' i koja je to nit i vodilja koja ih tjera da žive punim plućima!

Također, neizostavno je spomenuti kako je ulaz besplatan za sve posjetitelje !


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: