Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović otvorit će 26. Osječki proljetni sajam i 20. Obrtnički sajam

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.02.2019. 17:30 
Naslov:  Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović otvorit će 26. Osječki proljetni sajam i 20. Obrtnički sajam
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[FOTO] Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović svečano otvorila 26. Osječki proljetni sajam [2019.]


Osječki proljetni sajam – sajam poljoprivrede i prehrane održava se svake godine u ranom proljetnom terminu; početkom novog sjetvenog ciklusa. Sajam je mjesto susreta ponude i potražnje, razmjene iskustava, savjetovanja, izobrazbi, degustacija i zabavnog sadržaja, a cilj mu je jačanje ruralnog razvoja te ukupnog gospodarstva naše regije.

Prva ovogodišnja sajamska priredba u našem gradu, održat će se od 1. – 3. ožujka 2019. na sajamskom prostoru Pampas, u organizaciji Osječkoga sajma, a pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka. Radi promocije regionalne pčelarske proizvodnje, ovogodišnja će sajamska priredba biti obogaćena još jednim gospodarskim događajem: organizacijom Mednog doručka – „Med hrvatskih pčelinjaka u nacionalnoj staklenci“ u suradnji s Hrvatskom poljoprivrednom agencijom.

Osječki sajam tradicionalno privlači značajan broj poljoprivrednih izlagača, a ove će godine, uz obrtnike Obrtničke komore Osječko-baranjske županije, na sajmu sudjelovati i obrtnici iz Međimurske županije, Vukovarsko-srijemske županije i Brodsko-posavske županije, dok o međunarodnom značaju sajma svjedoči zanimanje i udio izlagača iz Srbije i Slovenije.

Predsjednik Gradskoga vijeća dr. sc. Željko Požega danas je u ime Grada Osijeka pozvao građane da svojom nazočnošću uveličaju sajam, dok je direktor Osječkoga sajma Alen Vukašinović zahvalio svim suorganizatorima priredbe, koja će dvadeset i šesti put zaredom u Osijek privući brojne gospodarstvenike i posjetitelje.





Tekst: Osijek.hr


Zadnja promjena: Redakcija 031; 01.03.2019. 14:35; ukupno mijenjano 1 put.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
akoide
Offline
Ukupno postova: 840
Spol: Muško Muško
Post Postano: 27.02.2019. 19:13 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Predsjednica se voli naslikavati, a u dosadašnjem mandatu nije učinila ništa što bi doprinijelo ekonomskom napretku zemlje. Ona nije niti mogla bogzna što učiniti, jer su joj ovlasti uglavnom protokolarne, ali se pravila da može.
Funkcija predsjednika države je relikt prošlosti i kao takvu je treba ukinuti. Ako ništa tako bi uštedjeli 50 mil. kn godišnje, pa bi te pare drugi mogli prorajtati umjesto predsjednika.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: